Home / ZANIMLJIVOSTI / NAJVEĆA ZMIJA IKADA: Ovaj monstrum dugačak 15 metara mogao je da napadne čak i helikopter! (VIDEO)

NAJVEĆA ZMIJA IKADA: Ovaj monstrum dugačak 15 metara mogao je da napadne čak i helikopter! (VIDEO)

najduza-zmijaSlike ove zmije poslate su u CIA da se analiziraju, ovde možete da vidite detaljnu analizu zajedno sa slikom u kom se utvrđuje da je ovo stvorenje zaista ogromna zmija, a zaključci jednostavno prkose nauci

Dok se vraćao sa misije tokom Drugom svetskog rata iz Konga helikopterom, poznati belgijski vojnik Ejs Remi Van Lird on i njegova ekipa naleteli su na zmiju dužine 15 metara, onu koja može da bude do pet puta veća od dugo izumrle Mega zmije, Titanaboa.

On je napravio nekoliko fotografija pre nego što je, kako je izgledalo, zmija nameravala da napadne helikopter. Brojni izveštaji drugih ljudi potvrdili su postojanje ove gigantske zmije u Kongu.

Njegove slike poslate su u CIA da se analiziraju. U ovom videu možete da vidite detaljnu analizu zajedno sa slikom u kom se utvrđuje da je ovo stvorenje zaista ogromna zmija, a zaključci jednostavno prkose nauci.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …