Home / ZANIMLJIVOSTI / NESAVESNI VOZAČ „ISEKAO“ RUSKE SPECIJALCE: Možete da pretpostavite šta mu se dogodilo? (VIDEO)

NESAVESNI VOZAČ „ISEKAO“ RUSKE SPECIJALCE: Možete da pretpostavite šta mu se dogodilo? (VIDEO)

500

Pružili su mu lekciju o bezbednosti u saobraćaju koju sigurno neće zaboraviti…

Šta se dešava u ovom snimku? Na prvi pogled deluje zbunjujuće, ali može se zapaziti nekoliko bitnih detalja. Vozač je preticao kolonu ispred sebe, a kada je video da crveni kombi ispred njega pokušava da učini isto, nije usporio nego ga je „isekao“. Ova ideja će se pokazati kao loša.

Naime, vozač nije ni sanjao da je dotični, neobeleženi kombi prepun ruskih specijalaca za brzo delovanje (SOBR). Ispred njih je išao i neobeleženi sivi džip – par kilometara kasnije, zaustavili su vozača i onda je počeo pravi šou. SOBR-ovci su poispadali iz kola kao u onoj tački sa cirkuskim klovnovima, jednostavno ih je izlazilo još i još.

Pritrčali su autu i dali vozaču lekciju o bezbednosti u saobraćaju. Zbog toga što je njegova kamera postavljena na komandnoj tabli i „hvata“ samo put ispred sebe, ne vidimo šta se tačno dešavalo, ali ne deluje ni malo prijatno. Specijalci su bili besni, jedan je čak i šutnuo far njegovog vozila.

Pogledajte ovaj neobični incident koji se pojavio tek nedavno na internetu – po datumu na njemu vidimo da je iz 2012. godine, ali verujemo da je došlo do tužbe i da je zato pušten tek sada.

Mislite da su bili previše grubi? Hej, ipak je bolje nego u Americi.

Pogledajte video:

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …