Home / ZANIMLJIVOSTI / NEVEROVATAN SNIMAK SA NEBA: Leteli su pored aviona, ne možete ni da naslutite kako! (VIDEO)

NEVEROVATAN SNIMAK SA NEBA: Leteli su pored aviona, ne možete ni da naslutite kako! (VIDEO)

avion

Dvojica pilota lete u blizini krila aviona Erbas A380, dok se u pozadini vide neke od najlepših i najatraktivnijih lokacija u Dubaiju

Bivši vojni pilot iz Švajcarske Ives Rosi, u svetu poznatiji kao “Džetmen”, odlučio je da sa svojim navigatorom Vinsom Refetom napravi neverovatan video na nebu, koji je upotrebljen kao reklama za “Emirats erlajn”.

Snimak je zabeležen 13. oktobra, a na njemu je prikazano kao dvojica pilota sa “džetpekovima” (naprave koja se zakači za leđa i pomoću koje možete da letite) lete u blizini krila aviona Erbas A380, dok se u pozadini vide neke od najlepših i najatraktivnijih lokacija u Dubaiju.

Na snimku se vide četiri aviona oko njih dok lete, a u jednom trenutku se može primetiti čak i direktan kontakt pilota i Rosija.

Inače, Rosi se bavi dizajniranjem “džetpekova” još od 2008. godine, ali mu je za prvi radni model bilo potrebno 20 godina kako bi ga usavršio. Ovi letovi počinju skokom iz aviona, a onda osoba koja nosi ovu čudesnu spravu nastavlja neverovatnom brzinom “svojim prevozom”.

Pogledajte video:(Telegraf.rs/itv.com)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …