Home / ZANIMLJIVOSTI / NIKAD BIZARNIJA NESREĆA: Dogodio se sudar, vozač ispao na pogrešnoj strani auta, a onda se LADA sama savršeno parkirala! (VIDEO)

NIKAD BIZARNIJA NESREĆA: Dogodio se sudar, vozač ispao na pogrešnoj strani auta, a onda se LADA sama savršeno parkirala! (VIDEO)

sudar

Još jedan iz bogatog opusa snimaka saobraćajnih nezgoda stiže nam iz Rusije, a situacija koja se dogodila na raskrsnici u Sočiju neobična je čak i za državu u kojoj su bizarni sudari svakodnevnica.

Video pokazuje ulicu u gradu Sočiju koja ima po dve trake u oba smera i momenat kada vozač “lade” na raskrsnisi pokušava da skrene levo. Sudar je nastao jer je neoprezni vozač krenuo u skretanje iako od belog kombija nije mogao dobro da vidi da li iza njega ide još neko vozlio, pa je došlo do sudara.

Sama situacija ne bi bila neobična, da nije usledio veoma čudan rasplet. Vozač je ispao iz “lade”, koja je bez posle udara bez ikoga za volanom nastavila sama da se kreće, napravila polukrug i savršeno se parkirala na suprotnoj strani ulice!

Ali, nije samo to bilo bizarno u ovoj saobraćajnoj nezgodi. Na snimku se vidi da je vozač ispao kroz desna vrata iako se volan u ovom delu sveta nalazi na levoj strani! U komentarima ispod videa može se pročitati objašnjenje po kojem se u Rusije uvoze polovne Lade iz Japana, gde se volan u vozilima nalazi na desnoj strani.

Vozaču Lade koji je ležao na asfaltu odmah je nekoliko ljudi u pomoglo da ustane, pa je po svemu sudeći prošao bez ozbiljnijih povreda.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …