Home / ZANIMLJIVOSTI / NIKO IM NIJE VEROVAO DA ĆE USPETI: Majka uz pomoć dece IZGRADILA KUĆU GLEDAJUĆI UPUTSTVA NA INTERNETU! Pogledajte kako izgleda (VIDEO)

NIKO IM NIJE VEROVAO DA ĆE USPETI: Majka uz pomoć dece IZGRADILA KUĆU GLEDAJUĆI UPUTSTVA NA INTERNETU! Pogledajte kako izgleda (VIDEO)

kuca

Koliko je teško biti samohrana majka, znaju samo oni koji su u toj situaciji. Još ako se desi da ostanu bez krova nad glavom, nevolja izgleda nerešiva – osim ako niste dovoljno uporni.

Kara Brukins iz Arkansasa imala je toliko tešku životnu priču, da po njoj može da se snimi film. Majka četvoro dece uzrasta izašla je iz dva teška braka u kojima je trpela zlostavljanje. Takođe je bila meta mentalnog bolesnika koji je proganjao.

Sve to je uticalo da se sa decom preseli u gradić Litl Rok u Arkansasu. Ipak, ni tada nisu našli spokoj, jer im je tornado srušio kuću u koju su se preselili. To nije pokolebalo hrabru samohranu maju.

Na YouTube je počela da gleda emisije o ljudima koji su sami izgradili kuće – što ih je izašlo znatno jeftinije nego da su kupili „gotovu“.

S obzirom da ima 4 dece kojima će svakako biti potrebna privatnost kad dođu u tinejdžerske dane, podrazumevalo se da svako ima svoju sobu. Prvo su nacrtali željenu kuću po njihovoj meri, a zatim se dali u akciju.

Kara je podigla kredit iz banke za kupovinu građevinsog materijala i nameštaja, što je izašlo oko 150 000 dolara. Stariji sin je sa njom radio nacrte, jedna ćerka je donosila vodu iz komšiluka i mešala malter dok je druga kuvala…

Ubrzo se akciji priključio komšiluk i šira familija, a kada je kuća bila gotova, o njoj su počeli da izveštavaju tamošnji mediji.

Čak su i arhitekte potvrdile da je kuća toliko dobra i kvalitetna da niko ne bi pretpostavio da je nije radio profesionalac.

Pogledajte video:


(Izvor: Bktvnews.com)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …