Home / ZANIMLJIVOSTI / NJIHOVA SKLONOST PREVARI JE ZAPEČAĆENA U SAMOJ PRIRODI: Ova 3 horoskopska znaka najčešće VARAJU u vezi

NJIHOVA SKLONOST PREVARI JE ZAPEČAĆENA U SAMOJ PRIRODI: Ova 3 horoskopska znaka najčešće VARAJU u vezi

prevara-preljuba

Čak i kada su najispunjeniji u emotivnoj vezi, može se desiti da zalutaju sa strane! Odgovor na pitanje koji znak će vas najpre prevariti nije moguće dati, jer to zavisi od mnogih faktora.

Ipak, neki horoskopski znaci su se pokazali kao najneverniji, a njihova sklonost prevarama je zapečaćena u samoj prirodi. U nastavku vam otkrivamo tri horoskopska znaka koji neretko varaju partnere:

Blizanci

Blizanci su uvek u trku, a njihova nemirna priroda ih može koštati velike greške, te dovesti do prevare zbog koje bi se kasnije pokajali. Energičan duh, uzbudljiv život i izazovi su ono što ih održava u životu, pa afere im uopšte nisu strane.

Ipak, i pored svoje divlje prirode, koja se odnosi i na lude akcije u krevetu, imajte u vidu da Blizanci teže i za intelektualnim razgovorima, te ih upravo takva osoba može skrasiti i obuzeti im pažnju.

Škorpije

Škorpije se smatraju najvećim zavodnicima, a poseduju posebnu strast i neodoljivost, zbog koje vam se brzo uvlače pod kožu. Zbog njihove fatalnosti koja deluje intrigantno na suprotan pol, Škorpije često mogu odlutati u drugom pravcu.

Potreba za uzbuđenjem često nadvlada čak i najjače karaktere ovog znaka, te se često dešava da prevare svog partnera.

Vodolije

Slično kao Blizanci, Vodolije će se pre uključiti u intelektualno varanje ili emotivne efere, nego u fizički se*s. I njima je potrebno dosta uzbuđenja u životu, a kada im to manjka, često će pogledati sa strane.

Iako stariji pripadnici znaka cene značaj porodice, jaka, samouverena i elokventna dama može ih u potpunosti osvojiti i navesti na dublje razmišljanje o njihovom odnosu.

(Izvor: superzena.b92.net)

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …