Home / ZANIMLJIVOSTI / O MUŠKARCIMA: Znate li kakvi ste u ljubavi? Vaš horoskopski znak vas otkriva…

O MUŠKARCIMA: Znate li kakvi ste u ljubavi? Vaš horoskopski znak vas otkriva…

Svaka žena treba da zna : Muškarac koji te iskreno voli , nikada te neće napustiti , bez obzira koliko je situacija teška .
Dok je Ovnovima bitna sloboda , Bikovima kontrola , Lavovima romantika , Blizanci će za to vreme uživati u svojim zavodničkim sposobnostima kojima se često hvale .

dvoje-par-erotika03

Ovan

Ovnovi vole svoju slobodu

Muškarci Ovnovi su prvenstveno vrlo iskreni pa ako se viđate s takvim, možete biti sigurni da su njegove reakcije prilično spontane, otvorene i iskrene. Kaže li nešto o vašem izgledu, to zaista i misli. Međutim, ta otvorenost neće uvek biti dobrodošla, pogotovo ako mu se ne svidi nešto što radite. Tada ćete poželeti da ima malo više takta.

No muškarci Ovnovi su vrlo energični, a ako mu zaista zapne pogled za vas, potrudiće se da pamtite svaki dan s njim. Izlasci sa njim neće uključivati uobičajene večere i bioskop, već neočekivane izlete, odlaske na utakmice ili na ples. On je spontan i nepredvidljiv, pa ako ste devojka za to – sigurno ćete uživati. Ne podnosi ograničenja, pravila i definicije jer živi život po svojim pravilima.

Neprestan stimulans je ono što mu je potrebno jer mu je u protivnom dosadno. Svidi li vam se, reagujte odmah. Nemojte čekati da se situacija polako razvija jer će mu to dosaditi, ai muškarac Ovan ne voli igrice. Želite li vezu s njim, svakako pokušajte izbeći ikakvu naznaku da imate aferu. Upletete li se u to, teško ćete se vratiti na put prema pravoj vezi.

Ono najvažnije što žena koja je u vezi sa Ovnom mora znati jeste da ga ne sme ograničavati u njegovim aktivnostima. Ovnovi takođe vole isticati svoje znanje. On je čovek koji misli da zna najbolje pa ćete se nepotrebno uvući u raspravu s njim pokušate li pobiti njegovo mišljenje o najboljim ćevapima u gradu ili tačnom geografskom položaju Nigerije. Ono što ne podnosi je „spuštanje“ pred prijateljima i porodicom, pa makar u šali. Naruši li njegov ego, očekujte lupanje vratima i izlive besa. No ovo je muškarac s kojim vam nikad neće biti dosadno pa ni nakon desetina godina braka.

Bik

Muškarac Bik voli imati kontrolu u vezi

Ako je senzualnost ono što tražite, tada je muškarac Bik pravi za vas. Fizička intimnost, nežnost i užici ono su što ga pokreće u vezi. Vole maženje i poljupce pa toga nikada neće biti previše za ovaj znak. Zavoli li vas, budite sigurni u njegovu odanost. On je čovek koji veruje u večnu ljubav, a ako se odluči za vas, to je za večnost. Zbog svoje fatalnosti i vere u ljubav, prevare ne oprašta. Muškarac Bik voli da mu se ugađa, dobru hranu i vino, odličnu muziku pa i posuđe i nameštaj. Sve u njegovom životu biće sa stilom is ponosom će to pokazivati.

Kod žena voli da budu ženstvene, u lepim haljinama i ženstvenom donjem rublju. Tigrasti uzorci kod ovog muškarca – ne prolaze. No iako je ovaj muškarac odan velikoj ljubavi, u ostalim područjima života vrlo je prizemljen i realan. On vam možda neće opjevati zvezde i vaše prekrasne oči, ali će se sasvim sigurno pobrinuti za budućnost, rešiti kredite i obezbediti sredstva za godišnje odmore.

Ne voli poigravanje s osećanjima niti olako shvatanje njegovih emocija jer je po prirodi nežna i smirena duša. Poput pravog Bika, bit će vam dobar, sve dok ga ne Razjari, a ono što ga izbacuje iz takta je upravo poigravanje s emocijama.

Muškarac Bik smatra se jednim od najboljih ljubavnika u zodijaku. Zbog svoje odanosti, senzualnosti i bezbednosti koju pruža čini idealnu kombinaciju za svaku ženu koja želi sretnu i dugu vezu.

Blizanci

Blizanci su pravi zavodnici

Ovi neumorni, izdržljivi znakovi sa više lica sigurno će svakoj partnerki osigurati dobru zabavu, no morate ih znati pratiti. Njihova potreba za neprestanom promenom i novim događanjima je nepresušna, a ako ste žena za to, sigurno ćete uživati. Muškarci Blizanci vole druženja, a posebno inteligentna društva. Obožavaju da pričaju i najčešće su najglasniji u društvu. Ekstremno su društveni, a razgovori sa njima dovitljivi, inteligentni i zanimljivi.

Ovo su muškarci koji vole raznolikost i zabavu pa će vas jedan dan izvesti na spoj na seosku zabavu, a drugi dan na muzički festival. Ponekad će vam se njihova potreba za promenom činiti na granici ludosti, no oni samo izuzetno cene nove nadražaje jer im služe kao duhovna hrana. Želite li ga zadržati, morate biti izuzetno zanimljivi i prepuni dobrih priča. Odličan humor takođe se ceni. No on je muškarac koji ceni inteligenciju i pamet te uz takve žene najčešće i ostaje.

Rak

Muškarci Rakovi najviše cene stabilnost

Muškarac Rak stvoren je za porodicu, a odlikuje ga velika emocionalna osetljivost. Ne samo da su vrlo emotivni već su i veoma nežni te izrazito osetljivi na potrebe partnera i želje. Dobro procenjuje ljude i svima je simpatičan. Ako ste uznemireni zbog nečega, ovaj muškarac će biti idealno rame za plakanje. Budući da ih vode emocije, dobro pripazite na svoje reči i dela.

Osetljivi su na kritike i ako ih povredite, povući će se u svoju školjku, a kako bi ih odobrovoljili trebaće vam više od običnog „oprosti“. Može biti i jako ljubomoran te vrlo osetljiv na sitne znake promena u emocijama. Da bi bio srećan, potrebna mu je emotivna sigurnost, odnosno partneričinom bezuslovna ljubav i podrška.

Muškarci Rakovi su izrazito odani i iskreni svojim partnerkama, a katkada to može ići iu krajnost pa postaju posesivni. Voli svoju porodicu i ponosi se s njom, au budućnosti želi puno dece, večeri kraj kamina i ukusne večere. Vidite li se u toj slici, ne puštajte ga. Ono što njemu treba je mir i udobnost doma kojemu se vraća. Dajte mu prostora, ali i budite tu kad vas treba. Dobije li to, Rak će vam osigurati ispunjenu i najsretniju vezu na svetu.

Lav

Muškarac Lav mora biti u centru pažnje

Kao što će muškarac Lav biti glavni u razgovoru sa prijateljima, nadređeni na poslu, tako će i doma i sa svojom devojkom / suprugom, želeti da budu u centru pažnje. Zato, želite li biti u vezi sa Lavom, morate prihvatiti činjenicu da ćete živeti u njegovoj senci. Njegova velikodušnost ono je što prvo privlači žene njemu. Ovi muškarci su vrlo otvoreni i topli sa iskrenom zainteresiranošću za druge. No istovremeno su i vrlo kreativni, pa možete biti sigurni da ako izlazite s Lavom, da će vas izvesti na najbolje moguće mesto u gradu.

Svidite li mu se, vrlo brzo će naći mesto za vas u svom životu, pa bi stvari s ovim znakom mogle ići brže nego sa drugima. No njegova negativna strana je arogancija. Tipičan Lav misliće da je on uvek u pravu pa bi rasprave s njim mogle trajati beskrajno jer neće hteti popustiti. To neće lako pasti ženama koje su i približno snažno uverene u svoje tvrdnje.

No Lav kao muškarac ne voli dosadu i svoju će bolju polovinu često iznenađivati. Budući da mu stvari lako dosađuju, njegovu pažnju zadržaćete na isti način – dramatičnošću. Priredite mu zabavu, darujte neočekivano ili iznenadite seksi donjim vešom. Ne podnosi neveru iu potpunoj je suprotnosti sa njom pa njegove partnerke po tom pitanju mogu biti mirne. Voli elegantne i zanimljive žene koje vole lepotu, aktivnosti i rad na sebi.

Devica

Muškarci Device žele savršenu vezu

Visoki standardi i perfekcionizam glavne su odlike muškarca Device. Mesta na koja će vas voditi podrazumevaju proverene lokacije poput restorana za koje je potpuno siguran da poslužuju odličnu hranu, kuhinja im je savršeno čista, a konobari obrazovani. Koliko god je dobro uživati u takvom načinu organizacije, loša strana te ličnosti je što će isto očekivati i od vas.

Bez oklevanja će vam reći da vam cveće nije dobro složeno te da niste savršeno isekli kolače, ali na to se ne treba vređati jer on to govori iz dobre namere, a ne iz sebičnosti. Vrlo su orijentisani na detalje, pa ako ga zainteresuje nešto iz vaše ljubavne prošlosti, ispitaće vas sve o svakom trenutku.

Njegova staložena i skromna narav ono je u čemu će žene uživaju, pogotovo one kojima su prethodni partneri bili Lav, Škorpija ili Strelac. Muškarac Devica voli ispunjavati i napravit će sve kako bi njegovoj partnerki bilo još bolje i prijatnije. Sve što on planira sigurno će biti razrađeno do najsitnijih detalja i odlično organizovano. Partnerke koje više cene praktičnost umesto sentimenta, ovi će muškarci oduševiti.

Vaga

Muškarcu Vagi u odnosu je važna sloboda

Muškarci Vage ljubitelji su lepote, dobrog društva, ali pre svega harmonije. U ljubavi traže ravnotežu i mir i neće se okruživati premoćnim i karakternim ženama. Više od svega privući će ga prijatna ličnost žene. Takođe ne voli ni žene koje se odevaju prenapadno, u jarkim bojama i preizazovno. Ovi su muškarci pozitivni, prijateljski raspoloženi i druželjubivi. Zbog toga će redovno biti na listama klubova za ulazak jer ih svi vole. Muškarci Vage poznati su po svom neodoljivom šarmu, prepoznatljivom humoru te inteligentnoj i društvenoj ličnosti.

On je čovek koji će učiniti da se svaka žena kraj njega oseća kao kraljica, a on će je s veseljem obasipati romantičnim gestovima. No budući da se voli družiti, njegova pažnja bi mogla biti usmerena i prema drugim ženama jer voli da flertuje i privlačiti pažnju. S njim treba biti na oprezu, jer uprkos njegovoj pažnji i šarmu, emocije su ono čega se pribojava. Njegovi su osećaji često nesređeni, a lako se emocionalno distancira od svake situacije.

To njegove partnerke može razljutiti jer će im se činiti da se u svakoj prilici izoluju i pokušavaju da shvate problem na racionalnoj nivou, umesto da se sažive sa njim i prožive ga emotivno i duhovno. No astrolozi to objašnjavaju još jednim Vagino načinom da održi sklad. Veliki su pobornici pravde, a uhvate li svoju partnerku u nečasnim radnjama, brzo će se „ohladiti“. Izbjegava i konflikte zbog čega će se mnogim ženama u dugoj vezi sa Vagom učiniti da se ne žele suočiti sa istinom.

Muškarci Vage su u svakom slučaju predivni partneri i žene će uživati s njima. No njemu treba neko vreme da odluči jeste li žena za njega. Ako se odluči za vas, isplatiće se čekati jer kad vam se posveti svim srcem, tek ćete tada doživeti pravi užitak.

Škorpija

Muškarac Škorpija je u potrazi za idealnom vezom

Vreme s muškarcem Škorpionom sigurno nećete zaboraviti. Za njega je ljubav sve ili ništa, pa ako ste se tek počeli viđati, razmislite – želite li biti uvučeni u veliku i pravu ljubavnu priču ili ćete se ubrzo razići. Ako mu se svidite, nećete se moći oduprijeti njegovoj pažnji jer će učiniti sve kako bi vas zainteresovao za sebe. Nakon što se zaljubi, prijatno ćete se iznenaditi dubinom i intenzitetom njegovih emocija. Za njega je ljubav istinska strast, a jednom kad shvati da ste žena za njega, biće spreman da ode na kraj sveta sa vama. No ta intenzivna strast ujedno može biti i prepreka.

Kod Škorpiona ona ne prestaje i ljubav za njega podrazumeva strast koja se neprestano konzumira. Iako će takva pažnja goditi većini žena u početku, u kasnijim fazama veze, mogla bi im biti i previše. Takođe, on od svojih odabranica očekuje isti intenzitet emocija što mnoge može uplašiti ili u najboljem slučaju naživcirati.

No bez obzira na veličinu njihovih osećaja, muškarac Škorpija je itekako sposoban ih skrivati. Zbog toga vam se u početku može učiniti smiren i nezainteresovan, no on zapravo analizira svaku vašu reč i mnoštvo toga se kuva u njemu. Škorpioni su vrlo pronicljivi, ljubomorni i ne podnose laži, pa se svakoj ženi savetuje da bude potpuno iskrena prema njemu. Povredite li ga, to vam nikad neće zaboraviti. Škorpionskoj naravi pripisuje se osvetoljubivost, pa bez obzira što ste mu nešto skrivili davnih dana, nikad vam to neće zaboraviti.

Muškarci Škorpioni bi vam mogli i nestati na par dana i jednostavno se povući u svoju osamu. To je zato što vole biti sami, a ta samoća im je potrebna kako bi „napunili baterije“. Prihvatite li to, voljet će vas još više.

Veza sa Škorpionom biće intenzivna, moguće katastrofalna, a moguće i predivna, ali u svakom slučaju nezaboravna.

Strelac

Muškarac Strelac je često solo

Optimističnom Strelcu malo što može pokvariti raspoloženje, a to je jedna od najprivlačnijih osobina koje ima. Žudi za novim znanjima, voli putovati, učiti i bilo kakav oblik intelektualnog stimulansa. Uživaće u raspravama o omiljenim knjigama, bendovima i istorijskim ličnostima. Volite li isto, sigurno ćete ga zainteresovati. Njegovo veliko znanje čini ga liberalnim i otvorenim te vrlo radoznalim. No ovo je muškarac koji će se pre nego ostali upustiti u platonski odnos što mnoge žene može iznenaditi. Njega veza bazirana na strasti ne zanima jer bi on radije bio vaša srodna duša i najbolji „ortak“.

Zbog ljubavi prema putovanjima, mogao bi vam nestati s vremena na vreme. Takva promena mu je potrebna, čisto radi promene scenarija. Ne podnosi dosadu i izostanak intelektualnih nadražaja. Zadatak, naporan rad i realističnost nisu odlike muškarca Strelca, pa ako tražite sigurnog i predvidljivog partnera, trebali bi razmisliti o odustajanju. On će neprestano istraživati nešto novo, da čita i upuštati se u nove hobije, za šta je potrebno strpljenje. Ako ste žena kojoj to odgovara, imaćete uz sebe potpuno iskrenog i pravog partnera.

Jarac

Muškarac Jarac voli duge veze

Muškarca Jarca određuju društvene norme i pravila te je u velikoj meri tradicionalan. Sve što je društveno i moralno prihvatljivo on će podržavati, a od svega što odskače će zazirati. Ako ste imalo liberalnija žena, vaše poteze će vam verovatno zamerati. Na prvih par spojeva očekujte očekivano, tj. Večeru i bioskop jer je to sigurno i utvrdi.

Tako on pronalazi svoj „put“ s vama, a kasnije će verovatno vas pitati gde želite ići. Muškarac Jarac je takođe vrlo oprezan, ozbiljan i emocionalno distanciran, barem u početku. I dok će žena pokušavati saznati što više o njemu, on će se sve više povlačiti u sebe. S godinama postaju otvoreniji i popustljiviji.

Jarci su izrazito ambiciozni, i ako niste zainteresovani za njih, tada ćete shvatiti što znači upornost. On će vas polako, korak po korak, osvajati sve dok jednog dana nećete biti potpuno njegovi, a da toga nećete ni biti svesni. Jarac obožava seks, no svoje potrebe će u ranijoj dobi doživljavati više kao smetnju jer će biti koncentrisan na uspeh u karijeri.

Kasnije, nakon što postigne određeni uspeh, Jarac će se opustiti i prepustiti senzualnim užicima. Ako ste u ozbiljnoj vezi s Jarcem, očekujte prosidbu pre ili kasnije. On veruje u tradiciju i ne predomišlja se dugo, pogotovo ako shvati da ste i vi jednako ozbiljni kao i on.

Vodolija

Muškarac Vodolija je rođen da bude u vezi

Muškarac Vodolija je pravi mali buntovnik. Osetljiv je na nepravdu i promene u svetu te uvek ima spremne ideje i hipoteze kako to popraviti. Ono što ga razlikuje od drugih je upravo ta originalnost i posebnost, a žene ga baš zato i vole. Ono što ga privlači nisu haljine i šminke već vaš pogled na život.

Razlikuje li se on od ostalih i utemeljen je na čvrstim argumentima, možete biti sigurni da će vas vrlo brzo obožavati. Individualnost je ono što ga privlači više od svega. Tako će npr. Ceniti to što volite neki stari bend umesto najnovije britanske hit-grupe jer će on u tome prepoznati vašu posebnost.

Vodolije su veliki inovatori i uvek su puni ideja, ali i znanja, a posebno o tehnologiji. Zbog toga će verovatno biti okružen najnovijim gadgetima. Ne zanima li vas to, nemojte to pokazati već se pokušajte prilagoditi i ceniti njegovu zainteresovanost. Budući da je Vodolija vazdušni znak, emocionalno se teško vežu za ljude. Ne osećaju se dobro u dubokim emocionalnim odnosima i vole biti na određenoj udaljenosti bez obzira koliko mu se sviđate.

On je vrlo predan partner, ali strast nije nešto što mu je bitno. Tako će muškarci Vodolije imati enciklopedijsko znanje o seksu i brojnim izvedbama, ali u praksi ih to neće puno zanimati. Isti pogled na svet i produhovljenost ono je čime muškarac Vodolija može ispuniti vaš život, pa ako to tražite, s njim ćete uživati.

Ribe

Muškarci Ribe su sanjari u ljubavi

Sinonim za Ribe je kreativnost, raznolikost i mašta. Ako ste u vezi sa ovim muškarcem, možete biti sigurni da ćete uživati u emocionalno veoma ispunjenom odnosu. Odlično prepoznaju emocije drugih ljudi, a još bolje ih smiruju pa će vam se uz njih problemi od pre par minuta činiti kao mesecima stari. Odlični su u empatiji i zbog toga jako dobro razumeju tuđa osećanja.

On je muškarac koji će vas oboriti s nogu pričama o ljubavi i fatalnim izjavama o večnosti zbog čega ćete se osećati kao princeza iz bajke. Umetnost zavođenja rečima mu je izuzetno dobro razrađena. No to je sve odraz njegove izražene maštovitosti. U jednom trenutku možete biti najsrećniji sa Ribom, au drugom ostavljeni i povređeni jer je on shvatio da se nešto više ne uklapa u njegovu idealistične sliku. S godinama postaje realniji i to se retko dešava.

Muškarci Ribe skloni su izgubiti samoga sebe u svojim sanjarenjima i maštarijama, a upravo taj manjak realističnosti može im stvoriti problem u nošenju sa stvarnim životnim problemima. Često su umno odsutni, neorganizovani i prebacuju se s jedne stvari na drugu. Zbog toga im praktične žene ne odgovaraju. No muškarci Ribe su vrlo fleksibilni i mogu se prilagoditi promenama koje želi njegova ljubljena. Nepopravljivi je romantičar, ali najbolje funkcioniše u paru sa ženom koja zna prepoznati kad mu treba prostora za sebe kao i pravovremeno pružiti podršku.

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …