Home / ZANIMLJIVOSTI / ODNOS PREMA LJUBAVI I SEKSU: Lavovi strastveni i ponosni ljubavnici, Bikovi dugo traže odgovarajućeg partnera

ODNOS PREMA LJUBAVI I SEKSU: Lavovi strastveni i ponosni ljubavnici, Bikovi dugo traže odgovarajućeg partnera

Vidiš , prijatelju , žene ti vole da ih se spašava , vole iznenađenja , vole kad im neko nenadano dođe s leđa i poljubi ih . Takve male gluposti im znaju popraviti dan .

500-1

Pročitajte kakav odnos prema ljubavi i seksu ima svaki od znakova Zodijaka .

Izaberite karakter :

Ovan

Strastvenost je glavno obeležje ljubavi Ovnova. Naglašena osećajnost često ih dovodi do nestrpljivosti, a posebno ako ih partner pokušava sputati ili pokaže neku bojazan. Ako partner odmah reaguje u skladu sa ovnovima sklonostima, doživeće s njim potpuni sklad. Zbog njihove velikodušnosti, trenuci provedeni sa Ovnovima su posebni. Oni su, naročito u početku veze, puni žara temperamenta, pažnje.

Ponekad Ovnovi mogu posustati pred naporima 1 dugotrajne veze. Toplota njihovih osećaja se počinje gasiti i oni postaju nemarni i netrpeljivi prema svom partneru. U svim osećajnim odnosima Ovnovi žele dominirati i gospodariti.

Savršena usklađenost i ljubavna harmonija kod njihovih veza postiže se jedino ako mu partner odgovara fizički i psihički. To može biti samo snažan partner koji ceni svoju slobodu i nezavisnost, a ipak mu potpuno pripada i veruje.

Ovnovi su veliki i strastveni ljubavnici. Cesto su opsednuti seksom, kao velikim izvorom zadovoljstva. Impotencija ili frigidnost nije njihov problem. Dobro se slažu sa vatrenim, a potom vazdušnim znacima.

Bik

Bikovi dugo traje odgovarajućeg partnera, ali kad ih obuzme prava strast, onda je to bezuslovno i potpuno. Poseduju snažnu senzualanost i požudu koju moraju obuzdati da se ne pretvore u opštu pohlepu, posesivnost i ljubomoru. Skloni su zaljubljivanju u jaku osobu koja može biti pogodan bračni partner.

Svojim izuzetnim šarmom i neprimjetnom taktikom začas će ga osvojiti. Ne podnose suparnike u ljubavnoj ili bračnoj vezi. Pristalice su braka. Kući je za njih izuzetno važan. Gosti su im uvek dobrodošli. Dobri su roditelji. Pažljivo biraju naobrazbu i životni put svoje dece, jer im je stalo da ih dobro materijalno obezbede. Ne pokazuju neke naročite izlive nežnosti, ali su jako brižni. Veliki su i strastveni ljubavnici, ali dosta konzervativni.

Većinom ne odobravaju slobodan seks. Emotivni su, nežni, iskreni i verni kada vole. Problemi u seksu nastupaju zbog psihičkih razloga – prevelike ljubomore, nedovoljno dominantnog partnera. Dobro se slažu sa zemljanim i vodenim znacima. Izuzetak je Škorpija gde i jedan i drugi karakter moraju umanjiti svoju ljubomoru i posesivnost da bi veza bila skladna. Vatreni i vazdušni znaci su im astrološki disharmonični.

Blizanci

Blizance smatraju majstorima flerta i koketerije. Oni su najuspešniji prosci i udvarači. Nisu otovoreni za veliku i stalnu ljubav. Vole neobaveznu avanturu, a manje brak i čvrste veze. Ako se smire i prestanu biti zavodnici, nastoje da im partner bude zadovoljan. U ljubavi su „detaljisti“ što može smetati partneru, ali ako mu se prilagode, ta osobina se može pokazati vrlo dragocenom.

Za Blizanca je, uglavnom, ljubav nešto apstraktno, nešto o čemu se piše ili pjeva. On svoju slobodu ceni iznad svega i zato preferira neobavezne odnose. Tipične su blizanačke veze one koje npr. Počnu na nekom putovanju, nastave se kroz pisma i telefonske razgovore duže vreme. To im odgovara jer takve veze ne traže nikakav emocionalni angažman sa njihove strane.

Blizanci su skloni promeni partnera zbog malog ili nikakvog razloga. Oni ne traže toliko ljubav kao prijateljstvo i intelektualno slaganje i skloni su za svog bračnog partnera izabrati osobu stariju od sebe. Retko su spremni i na žrtve za porodicu. Otac Blizanac će se pobrinuti da mu deca budu školovana, pristojna iu svemu na čast svojim roditeljima. Mnogi Blizanci imaju naročito lepu decu. Roditelji Blizanci vole svoju decu, ali budući u srcu uvek mladi, to je ljubav gotov prijateljska.

Između njih postoji čvrsta veza. Seks Blizancima baš i nije najvažnija stvar na svetu. Znaju biti i strastveni, ali to uglavnom uključuje fizički angažman, dok će psihički u pravilu izostati. Ljubavni čin posmatraju kao nužno telesno pražnjenje. Podanici ovog znaka u stanju su da žive iu celibatu. Ostalim pripadnicima vernost nije baš jaka strana. Odgovaraju im vazdušni i vatreni znaci, a disharmonični su im zemljani i vodeni znaci.

Rak

Rakovi ceo život žale za neispunjenom ljubavlju, romantičnom i idealnom, ali se ipak zadovoljavaju i manjom ljubavnom srećom. Vrlo su ljubomorni i lavovski brane dom i porodicu. I muška i ženska Rakovi su po svojoj prirodi rođene majke (!), No moraju paziti da njihova preterana briga ne sputa detetov razvoj.

Rakovi lako postaju „žrtve“ ljubavi jer su izuzetno romantični i sentimentalni. Jednom zaljubljeni čvrsto se drže svog partnera. Niko nije nežniji, pažljiviji i velikodušniji od zaljubljenog Raka, ali niko nije osetljiviji i uvredljiviji. Sposobni su se danima duriti zbog neke sitnice.

Posesivni Rakovi nastoje manipulirati svojim partnerom i izvući za sebe onoliko sojećaja koliko je najviše moguće. Uglavnom u tome uspevaju, jer mora se priznati da će Rakovi učiniti za uzvrat sve da bi veza ili brak bio uspešan i partner zadovoljan. Ponekad brak ne zadovoljava izuzetno velike emocionalne potrebe Raka – tada on može biti neveran, ali nikad neće dozoliti da tajna veza poremeti odnose u porodici.

U zrelijoj dobi Rakovi su smireniji i verni partneri. Seksualno i emocionalno su vrlo maštoviti. Ponekad znaju biti lakoverni pa dozive duboka ljubavna razočaranja. Slažu se sa vodenim i zemljanim znacima, au vezama s vatrenim i vazdušnim mogući su sukobi.

Lav

Lavovi su strastveni i ponosni ljubavnici. I u ljubavi preuzimaju ulogu vode. I muškarci i žene lavovi su sovajači. Naginju narcisoidnosti i traže da im se partneri dive. Oni su jedan od najpoželjnijih znakova Zodijaka. Međutim, Lavovi su prejaki za osetljive osobe, jer oni niti ne primećuju kada su ih i zašto povredili svojim egocentričnim ponašanjem. Njima treba publika i divljenje iu prijateljstvu iu ljubavi.

Nevjeru i flertove ne podnose. Puno pažnje polažu i na svoju i na partnerovu avnjštinu. Jednom osvojeni, obično su verni i odani partneri, naravno, ako je druga strana dorasla njihovim visokim zahtevima. Romantični su, velikodušni i temperamentni partneri. Lavovi inače spadaju u najvernije podanike čitavog Zodijaka, pod uslovom da je partner bar malo „niži“ od njih.

Poneki su Lavovi skloni perverziji i egzibicionizmu – takvi su vrlo skloni avanturama. Istovremeno su vrlo ljubomorni. Lavovi su nestrpljivi sa osetljivim ljudima rođenim u vodenim i zemljanim znacima. (Vazdušnim znacima Lavovi ne tolerišu njihovu neodlučnost!).

Devica

Device uvek zadržavaju razum, čak i tada kad izgube srce. Spoljašnjost im odiše nežnošću i neverovatnim šarmom i senzualnošću (čak lepotom!), Ali njihova svojeglavost i samostalnost otrežnjuje i iritiraju romantične partnere. Device nisu zavodnici. I muška i ženska pripadnici tog znaka su vrlo izbirljive osobe.

Kvalitet im je važnija od količine. U braku je ljubav Device više nalik na prijateljstvo. Odani su porodice, iskreni, spremni na žrtve, verni i odgovorni. Dobri su roditelji. Po pitanju seksa Device nisu baš previše strastvene.

Polni čin smatraju sastavnim delom (nužnim zlom) porodičnog i bračnog života. Nisu pobornici slobodne ljubavi, nisu čak skloni preteranom upuštanja u predbračne izlete. Slažu se sa zemljanim znacima, ali bi trebali paziti na to da previše čvrsto vezivanje može ograničiti njihovu maštu.

Odgovaraju im i vodeni znaci jer je i tim znacima potrebna spora, ali sigurna realizacija najdubljih duševnih težnji. Ne odgovaraju im vatreni i vazdušni znaci – ali u druženju s tim osobama Device se mogu obogatiti idealima koji će pokrenuti njihove nove aktivnosti.

Vaga

I muškarci i žene Vage su strastveni , nadražujući i stimulativni ljubavnici . Mogu biti is osobom koja ih privlači isključivo telesno . Kod žena se flert javlja kao zamena za seks ( želja za avanturom nasuprot svesti koja to brani ) . Muškarci Vage iu braku zadržavaju želju za promenama i avanturama .

To može dovesti do ljubomore i raskida . Pod negativnim uticajem Venere mogu postati razuzdani , egzibicionisti , perverzni . Uglavnom nemaju problema sa impotencijom i frigidnošću jer ne razmišljaju puno o moralnim propisima . U seksu se dobro slažu sa vazdušnim , a potom s vatrenim znacima .

Škorpija

Škorpioni su najseksipilniji znak Zodijaka . Večina ih je koji su vrlo sebični i posesivni ljubavnici . Sledeći svoju jaku strast , energiju i požudu skloni su zaboraviti partnera – što rezultira brojnim seksualnim problemima . Ipak , vrhunac zadovoljstva mogu postići samo kad su duhovno usklađeni sa partnerom .

Škopioni često osećaju da nisu dovoljno voljeni . To ih inspiriše na sukob i svađu koji ih podstiče i uzbuđuje u ljubavnoj vezi . Uglavnom im odgovaraju podložniji i podčinjeniji partneri .

Agresivni partneri mogu ih dovesti do sumnje u svoje sposobnosti što može rezultirati povlačenjem i polnom nemoći . Najbolji su im partneri vodeni znakovi , a zatim zemljani . Vazdušni i vatreni znakovi su im disharmonični , ali zbog škorpione strastvenosti mogu se dogoditi i takove veze .

Strelac

Strelci se uglavnom teško vežu za jednog partnera. Cesto posmatraju ljubav u gotovo idealiziranom svetlu. Nisu jako naklonjeni braku. Zabavni su i strastveni, ali retko odani. Skloni su istovremeno održavati više veza. Više su oduševljeni prijateljstvom i ljubavlju nego porodičnim životom.

Strelac ne drži mnogo do krvnog srodstva, ali drži do srodnosti duša. Deca Strelca često rano napuštaju roditeljski dom. Strelci se ili žene nekoliko puta, ili ostaju neženje. Nemaju predrasuda prema vezi sa strancima – skloni su internacionalizmu. Ponekad su frigidni ili impotentni.

To je posledica sputavanja njihove slobode ili straha od odgovornosti trajne veze. Problem se reši sam od sebe promenom partnera. U seksu su strastveni, a oni nižeg tipa ponekad i sadisti. Skloni su eksperimentisanju raznim tehnikama seksa. Dugo ostaju sveži i vitalni. Najbolji su im partneri vatreni znakovi, a zatim vazdušni. U mladosti su vrlo neverni. U braku mogu biti verni ako imaju tolerantnog partnera koji im dozvoljava poneki flert.

Jarac

Jarac se retko zaljubljuje navrat-nanos. U njegovoj ljubavi prevladavaju mera, razum i oprez. Jarci mogu živeti kao samci i asketi. No, pronađu li pravog partnera, postaju vrlo strastveni. U mladosti, do tridesete godine, izuzetno su verni. Kasnije, kada su stekli i osigurali materijalna dobra, počinju ih zanimati ljubavni uspesi.

Ako naiđu na partnera koji im bolje odgovara od bračnog druga, skloni su prevari. Ipak su u većini slučajeva verni. Jarci imaju snažno razvijen smisao za porodicu. Deca Jarci su najbolja, najposlusniji i najskromnija deca u celom Zodijaku. Jarac prvo prilazi kao prijatelj, a pre toga iz daljine posmatra odabranika. Ako vam se sviđa neki Jarac spremite se na dugo osvajanje! Ovi ljudi često susprežu svoj seksualni nagon.

Spolja deluju hladno, dok se u njima krije prava erupcija strastvenosti. Kao ljubavnici nisu baš maštoviti. Skloni su na seks gledati kao na biološki fenomen, nužno potreban s vremena na vreme. Pojava polne nemoći kod njih je vezana uz materijalni status i uz dominaciju partnera. Ako Jarac nema obezbeđenu egzistenciju to ga toliko pogađa da se oseća užasno: gubi želji i nagon, ne verujući više u svoju vrednost.

Jarci su skloni ljubomori, jer sumnjaju da partner traži oduška u nekoj maštovitoj vanbračnoj vezi. Velike su fizičke izdržljivosti, pa eventualno mogu kvalitet nadoknaditi kvantitetom. Najbolji partneri Jarčevima su zemljani, a zatim vodeni znakovi.

Vodolija

Prijateljstvo i ljubav su Vodoliji jednako važni. Ponekad znaju idealizirati partnera, ali uglavnom su racionalni. U vezu ulažu mnogo i stalno je obogaćuju novinama. Nisu sentimentalni niti lažljivi u odnosu. Više vole prijateljstvo od trajnih i obavezujućih zajednica. Cesto se teško odlučuju na brak. Nisu suviše strastveni i ne vole se predati do kraja. Očekuju da im partner ugađa i da misli na njihov način.

Ne očekujte mirnu i glatku vezu s Vodolijom. U početku ćete biti obasipani pažnjom, ali čim ushićenje prođe, bićete otpušteni bez ceremonija, osim ako ste dovoljno pametni da ljubav pretvorite u prijateljstvo.

Ni jedan Vodolija ne voli odgovornost prekidanja veze, ali ako partner nije shvatio „karakter“ da je Vodoliji dosta, on će provocirati svađu ili kreirati tako nemoguću situaciju da će se druga strana jednostavno morati povući. Iako im bračna veza ne odgovara, oni se ipak trajno vezuju, ali tada zahtevaju punu slobodu.

Vrlo su tolerantni prema bračnom partneru – žena Vodolija nešto manje. Vodolije nisu naročito zainteresovani za seks i potrebno je dosta stimulacije da se kod njih proizvede određena reakcija.

Oni u seksu vole eksperiment i novost koju su sami pronašli. Od partnera traže divljenje i komplimentiranje. Skloni su slobodnoj vezi. U braku su verni – postojani i privrženi. Vodolije se najbolje slažu sa vazdušnim, a potom vatrenim znacima.

Ribe

Nije teško ustanoviti kad se zaljubi osoba rođena u znaku Ribe. Oni za ljubav daju sve! Niko u ljubavi nije toliko intuitivan, senzibilan, romantičan i intenzivan kao oni. Čini se da su savladali umetnost ljubavi bolje nego ijedan drugi znak Zodijaka. Ali, paradoksalno, upravo Ribe imaju tako malo sreće u ljubavi. Sklone su svog izabranika (izabranicu) staviti na presto na kome se naravno, teško održati.

I kad se dogodi pad, razočarana Riba mora dalje u potragu za novom ljubavlju! Ribe su izvanredni ljubavnici i veliki poklonici idealne ljubavi i braka. No kako su vrlo putene često se odaju telesnim (i drugim užicima) što kao posledicu ima unutrašnje nezadovoljstvo jer najviše cene dubok ljubavni odnos i duhovno jedinstvo sa parnerom. Dobri su i prvržena prijatelji.

U braku su prijatni supružnici, skloni trpljenju hirova i mana druge strane – ponekad čak do mazohizma. Izvrsni su i zabrinut roditelji. Kad vole, vrlo su verni partneru. Dobro se slažu sa vodenim, a potom sa zemljanim znacima.

 

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …