Home / ZANIMLJIVOSTI / ONI SU ODLUČILI DA ŽIVE U AUTOBUSU: Kad vidite kako su ga opremili, poželećete da ste na njihovom mestu (FOTO) (VIDEO)

ONI SU ODLUČILI DA ŽIVE U AUTOBUSU: Kad vidite kako su ga opremili, poželećete da ste na njihovom mestu (FOTO) (VIDEO)

autobusSa prekrasnom prirodom koja ih okružuje i udobnim enterijerom kakav su stvorili, život u autobusu za ovaj par i njihove kućne ljubimce bio je odluka zbog koje nisu zažalili

Veliki broj ljudi širom sveta sve se češće odlučuje da život provede u malom stanu, maloj kući, pa čak i malom autobusu kao što su uradili Džuli i Endru. Oni su ovo prevozno sredstvo učinili svojim domom i ostvarili svoj američki san.

Dvoje mladih Amerikanaca su rešili da zbog visokih troškova i želje za jednostavnošću presele svoj život u autobus, koji su smestili pored jezera na 30 minuta vožnje od Atlante.

5004Minijaturni prostor su uspeli da učine funkcionalnim zahvaljujući kreativnim idejama, pa tako sve u kući ima svoje mesto i služi nekoj svrsi.

Kao inspiracija im je poslužila vikendica na istočnoj obali i roman Mobi Dik, pa čak autobus ima onaj sanjivi, nautički ugođaj.

Sa prekrasnom prirodom koja ih okružuje i udobnim enterijerom kakav su stvorili, život u autobusu za ovaj par i njihove kućne ljubimce bio je odluka zbog koje nisu zažalili.

5004I da, autobus je u voznom stanju, tako da su slobodni da svoj dom premeste gde požele!

Da li biste voleli da imate ovakav dom? Odgovor ostavite u komentaru.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

PLATA 70.000, GORIVO PLAĆENO, PROSEK JE 100.000, A MOŽE DA SE ZARADI I DO 200.000: TRAŽENI SU STALNO I UVEK SA OZNAKOM HITNO!

Traže se vozači dostavljači. Plata 70.000 dinara, sa vašim autom, skuterom ili biciklom. Gorivo plaćeno. …