Home / ZANIMLJIVOSTI / OTERAO JE ŽENU IZ KUĆE I DOVEO LJUBAVNICU: Žena je povukla POTEZ ZA PAMĆENJE o kojem se priča godinama!

OTERAO JE ŽENU IZ KUĆE I DOVEO LJUBAVNICU: Žena je povukla POTEZ ZA PAMĆENJE o kojem se priča godinama!

vecera

Nakon razvoda, muž je dao, sada već bivšoj supruzi, samo jedan dan da se iseli. Spakovavši svoje stvari, ona je rešila da priredi sebi oproštajnu večeru: poslednji put je sela za ogroman, prelep trpezarijski sto, upalila je sveće, pustila opuštajuću muziku i servirala sebi večeru. Na stolu su bili škampi, kavijar i boca šardonea.

Završivši trpezu, uzela je nekoliko polupojedenih repića škampa, poumakala ih u kavijar i stavila ih u garnišne za zavese, u svim sobama, svoje, već bivše kuće.

Muž je, sa svojom novom devojkom, bio neverovatno srećan prvih nekoliko dana.

Ali, uskoro, u celoj kući pojavili su se neprijatni mirisi. Uradili su sve šta se moglo uraditi u kući: čistili, brisali, prali, luftirali, uradili deratizaciju, čak su promenili podove i prekrečili zidove… Potrošili su veliku količinu novca da bi se oslobodili ovog zla.

Ali, ništa nije delovalo… Miris je bio prisutan, i svakim danom postajao sve gori. Prijatelji su prestali da ih posećuju, vadivši se na različite razloge.

Napokon su rešili da prodaju ovu smrdljivu kuću i kupe drugu. Prošao je mesec, ali nisu uspeli da pronađu kupca. Morali su prilično da se zaduže u banci da bi kupili novu kuću, jer nisu prodali staru.

Bivša žena ga je pozvala posle mesec dana, čisto da vidi kako je.

Ispričao joj o svom problemu sa prodajom kuće, ne ulazeći naročito u detalje. Ona mu je rekla da joj nedostaje ta kuća, i da bi volela da je otkupi. Muškarac se brže-bolje složio sa cenom, koja je bila najminimalnija moguća.

Nedelju dana kasnije, zadovoljan, stajao je i smešio se, posmatrajući kako radnici tovare njegove stvari, da ih presele u novu kuću… Sve, uključujući i garnišne za zavese…

(Izvor: Telegraf.rs/uspesnazena.com)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …