Home / ZANIMLJIVOSTI / OTKRIJTE NAGOVEŠTAJE PREVARE PRE NEGO ŠTO SE DOGODI: OVAN VARA ZBOG NEDOSTATKA UZBUĐENJA U VEZI, LAVOVI ZBOG DRAME I UZBUĐENJA..

OTKRIJTE NAGOVEŠTAJE PREVARE PRE NEGO ŠTO SE DOGODI: OVAN VARA ZBOG NEDOSTATKA UZBUĐENJA U VEZI, LAVOVI ZBOG DRAME I UZBUĐENJA..

Postoje tri stvari koje se ne mogu vratiti : VREME , REČI I MOGUĆNOSTI ! Tri stvari , koje te mogu uništiti : LAŽ , PREVARA I PONOS ! I tri stvari , koje ne smeš da izgubiš : NADA , STRPLJENJE I POŠTENJE ! Međutim , postoje tri stvari koje su neprocenjive vrednosti , a to su : PORODICA , LJUBAV I PRIJATELJSTVO !
devojkaIako nijedan astrološki znak nije skloniji neveri od bilo kog drugog , uvek postoje nagoveštaji mogućih iskušenja u životu partnera . Slede korisni saveti kako da ih opazite i eliminišete .
Izaberite karakter :

Ovan

Ako se energični Ovan odluči za prevaru , to će vrlo biti zbog nedostatka uzbuđenja u vezi . Ovnovi su sportski tipovi koji su uvek spremni za akciju i ako ne možete da izdrzite njihov tempo može se dogoditi da nastave da rade neke stvari bez vas . Ovnovi takođe imaju i ego koji zahteva puno tetošenja , pa vam preporučujemo da ih obasipate fizičkom nežnošću i redovno obnavljate osećaj zaljubljenosti .

Bik

Bikovi su vrlo odani znakovi , pa će varati samo ako misle da im partneri nisu dovoljno predani . Bikovi su takođe vrlo puteni , pa ih je moguće odvesti na pogrešan put i obećanjem zadovoljstva . Bikove ćete usrećiti ako im pokazujete koliko ih volite , s puno intimnih trenutaka , pripremanjem omiljenih jela i malim ljubavnim porukama .

Blizanci

Nemirnim Blizancima treba intelektualno podražavanje kako bi ostali povezani s partnerom . Najlakše ih je zapričati . Ako vas Blizanac prevari , verojatnije se radi o zaluđenosti , a ne o fizičkoj privlačnosti . Dakle , moguće su internet preljube koji naginju korišćenju mašte . Blizance sprečiti da odlutaju i zadržite ih samo za sebe stvarima koje će ih terati na razmišljanje i seksi razgovorima .

rak

Nežni i osećajni Rakovi ne varaju – osim kad su preosetljivi . Jedan od najčešćih razloga za prevaru je slabo samopouzdanje . Preosetljivi Rakovi koji ne osećaju dovoljno ljubavi potražiće osećaj vrednosti i nežnosti negde drugde . Zato bolje uverite svoje Rakove koliko ih volite i koliko su vam potrebni .

Lav

Lavovi su vatreni znakovi koji teže drami i uzbuđenju . Vole da budu u centru pažnje i najbolji u svemu , pa nije ni čudo da ih lako možete zadovoljiti s par maštovitih trikova u krevetu i uz nekoliko hvalospeva vezanih za njihove “ krevetne “ sposobnosti . Ako vas Lav ipak prevari , nemojte se iznenaditi ako se radi o mlađoj verziji vas samih – Lavove privlači mlada energija jer im je starenje bolna tačka .

Devica

Device su ozbiljni znakovi i često mogu biti prekritični i prema sebi , ali uglavnom su kao zemljani znakovi vrlo odani . U slučaju Devica moguće je da postanu nezadovoljne ako ih vi kritikujete ili ako imaju osećaj da im ne pružate dovoljno . Ako želite da sprečite da vas Device vara , morate ih prihvatiti takve kakve jesu .

Vaga

Ovaj romantičan znak po svojoj prirodi je uravnotežen i varanje nije velika opasnost . Ali , su društveni i vole flert , pa je moguće da sebe dovedu u neprijatnu situaciju . Ako ste sposobni da sa vašom Vagom razvijete odlično prijateljstvo , to će ojačati vašu romantičnu vezu . Dobra zabava uz mnogo nežnosti ključ je Vagine sreće i vernosti .

Škorpija

Škorpije su strastveni znakovi koje često poistovećuju s varanjem . To , naravno , nije u potpunosti pravedno .

Ovaj znak je prepun tajni i vrlo je intenzivan . Škorpije su neverovatno odane , ali imaju strastvenu telesnu prirodu i snažnu želju za uzbuđenjem . Najbolja stvar koju možete učiniti je da prihvatite njihove čudne zahteve i pripremite se za maraton u krevetu .

strelac

Vatreni Strelčevi su željni akcije i avanture . Spavaća soba nije izuzetak . Uvek su u pokretu i u potrazi za novim iskustvima . Treba samo paziti da ne očijukaju previše jer im to može doneti svakakve nevolje . Zato uživajte u energiji svog Strelca i dajte im onoliko slobode koliko možete .

Jarac

Smireni i hladni Jarac je odan partner . Zadatak i kontrola vrline su koje im “ otežavaju “ neveru . Oni zahtevaju poštovanje i obožavanje svojih partnera i nedostatak te dve stvari može dovesti do Jarčevog lutanja , ali se uglavnom radi o časnim znakovima , radije će vas ostaviti nego prevariti .

Vodolija

Pomalo odsečeni od sveta i više u intelektualnim vodama , Vodolije nisu najromantičniji znaki , ali imaju potrebu da budu važni svojim partnerima . Vodolije će vrlo često izgube u svojim idejama i otkrićima da neće ni primetiti da zanemaruju partnera . Zbog svoje zaboravljive prirode i zaluđenosti sopstvenim svetom , Vodolije će češće biti žrtve prevare , nego oni koji varaju . Budući da se radi o jednom od najnepredvidljivijih znakova najbolji savet je da i vi budete podjednako nepredvidljiv .

Ribe

Zanesene i snene Ribe imaju bujnu maštu, pa najčešće imaju romantične ideje o večnoj ljubavi koju im donosi sudbina. Baš zbog te bujne mašte i strastvene želje za čarolijom ljubavi Ribe će često postati nezadovoljne jednom kad im veza uđe u smirenu fazu. Ako povremeno obnovite magične ljubavne trenutke, vaša Riba će biti sigurna kako ste vi stvarno ono što im je sudbinom predodređeno.

 

Check Also

NAROD PO SRBIJI- OVO ČEKA SVE NAS! VODA U JEZERU CRVENA, ČUJU SE IZ NjE ZVUCI, BUNARI PRESUŠUJU! (VIDEO)

Meštani Gornjih Nedeljica, nedeleko od području na kom australijski Rio Tinto planira izgradnju rudnika litijuma …