Home / ZANIMLJIVOSTI / Ovo nije obična jahta, ovo je i tropsko ostrvo (VIDEO)

Ovo nije obična jahta, ovo je i tropsko ostrvo (VIDEO)

jahtaFoto: Profimedia/Mavrixphoto

Pored krošnji palmi, na ovoj luksuznoj jahti možete da pronađete i sopstvenu plažu, kao stvorenu za odmor i vodene sportove. Što se tiče enterijera, jahta poseduje veliki bioskop, sobu za relaksaciju i igranje, biblioteku, teretanu, restoran i brojne druge pogodnosti za svoje putnike

Nautika je jedna od oblasti gde imućni ljudi mogu da puste mašti na volju i da uvek dožive potpuno nove i originalne stvari. Većina od nas je uživala u pogledu na luksuzne jahte, koje krase marine svetskih prestonica, a možda ste imali sreću da i sami uživate na jednoj od njih.

Potreba za prestižom i višak novca uslovili su nešto sasvim drugačije u svetu. Britanska kompanija “Yacht Island Design Ltd” sa sedištem u Londonu, predstavila je savršen koncept luksuzne jahte – kombinaciju istinskog tropskog ostrva i luksuza koji jedna jahta može da ponudi.

Ova neverovatna jahta ima sve ono o čemu ste oduvek sanjali – sopstveni vodopad, vulkan, kao i magično jezero upakovano tako da na pravi način dočarava napušteno ostrvo stvoreno samo za vas.

Pored krošnji palmi, na ovoj luksuznoj jahti možete da pronađete i sopstvenu plažu, kao stvorenu za odmor i vodene sportove. Što se tiče enterijera, jahta poseduje veliki bioskop, sobu za relaksaciju i igranje, biblioteku, teretanu, restoran i brojne druge pogodnosti za svoje putnike.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

PLATA 70.000, GORIVO PLAĆENO, PROSEK JE 100.000, A MOŽE DA SE ZARADI I DO 200.000: TRAŽENI SU STALNO I UVEK SA OZNAKOM HITNO!

Traže se vozači dostavljači. Plata 70.000 dinara, sa vašim autom, skuterom ili biciklom. Gorivo plaćeno. …