Home / ZANIMLJIVOSTI / PEĆINA JE EKSPLODIRALA, A ONDA JE IZ NJE POČELA DA IZLAZI OGROMNA ZMIJA: Satima su je tukli dok je nisu ubili..! (VIDEO)

PEĆINA JE EKSPLODIRALA, A ONDA JE IZ NJE POČELA DA IZLAZI OGROMNA ZMIJA: Satima su je tukli dok je nisu ubili..! (VIDEO)

Velika zmija dugačka više od 10 metara otkrivena je na gradilištu na severu Brazila. Ogromnog reptila težine 400 kg. pronašli su građevinski radnici, posle eksplozije u pećini u Altamiri, u martu ove godine.

Slike koje je snimio jedan od radnika pokazuju zmijino veliko telo. Na snimku vidimo da je anakondavezana za kran, da bi kada je kasnije podignuta bio otkriven njen žuti stomak.

Mnogi korisnici su kritikovali radnike zbog toga što su vezali zmiju i očigledno je ubili, umesto da su je ostavili u njenom prirodnom staništu. Međutim, nije otkriveno da li su zaista ubili zmiju, odnosno oni to nisu priznali. Navodno, procurele su informacije da su je satima tukli dok nije ubijena.

– Nisam siguran da li je u pitanju prava zmija ali ako jeste onda je stvarno šteta što su je ubili. Toliko velika zmija verovatno je imala dug životni vek, pa je prava šteta što je ubijena – rekao je jedan korisnik.

Svetski rekord kao najveća zmija na svetu trenutno drži Medusa, zmija iz Kanzas Sitija u SAD, koja je duža od 7 metara.

Pogledajte video:

Check Also

Kim Džong Un odškrinuo je vrata svog izlovanog kraljevstva, a strani novinari OSTALI ZABEZEKNUTI, JER OVO NISU OČEKIVALI..! (VIDEO)

Lider Severne Koreje Kim Džong Un pružio je ruku svetu, obećao da će zaustaviti razvoj …