Home / ZANIMLJIVOSTI / Pogledajte kako je mladoženja uspeo rasplakati cele svatove, a da nije rekao ni reč budućoj ženi.. (VIDEO)

Pogledajte kako je mladoženja uspeo rasplakati cele svatove, a da nije rekao ni reč budućoj ženi.. (VIDEO)

Brian Scott, 27-godišnji NASCAR vozač, izlazio je sa Vhitnei Kai punih godina dana pre nego što su se odlučili venčati i upoznati se sa članovima njihovih porodica.

Vhitnei, sada 24-godišnjakinja, iz prošlog braka ima ćerku Brielle, koju je je Brian vrlo brzo zavolio kao svoju sopstvenu.

Stoga je Brian odlučio, osim zaveta budućoj supruzi, napisati i zavete za svoju pokćerku, a upravo je trenutak u kojem je te dirljive i nežne reči izgovarao malenoj djevojčici naterao cele svatove na plač.

‘Obećavam ti da ću te uvek držati za ruku i biti ti uteha’, govorio je devojčici i sam suzdržavajući suze.

‘Obećavam ti da ću ti čitati priče pre spavanja i pevati uspavanke, pokazaću ti u vezi s tvojom majkom kako se muškarac treba ponašati prema ženi, a najvažnije od svega obećavam ti da ću te uvek štititi, biti tu za tebe i voleti te zauvek . ‘

U sali za venčanje toga trenutka nije bilo oka koje nije zasuzilo, zasuzilo je i nama koji smo ovo pisali, a kako je to sve zvučalo, pogledajte u videu, no obavezno pripremite maramice.

Pogledajte video:


Check Also

SNIMAK KOJI SE PO ARAPSKIM ZEMLJAMA ŠIRI BRZINOM SVETLOSTI: PUTIN IH „KUPIO“ SAMO JEDNIM POTEZOM (VIDEO)

Kako se na snimku vidi, ruski predsednik je prolazeći kraj palestinske počasne garde primetio kapu …