Home / ZANIMLJIVOSTI / POSLEDNJE PUTOVANJE: Kada je saznao da njegov pas neće dugo živeti, ovaj čovek je uradio nešto jedinstveno..(VIDEO)

POSLEDNJE PUTOVANJE: Kada je saznao da njegov pas neće dugo živeti, ovaj čovek je uradio nešto jedinstveno..(VIDEO)

Clip-2

 

Reći zbogom voljenom ljubimcu je uvek teško . Zato je Thomas Neil Rodriguez iz Njujorka bio šokiran kad je saznao da je njegovom psu ostalo još nekoliko sedmica života .

Veterinar je 15 – godišnjem psu dijagnostikovao razna oboljenja , opasna po život . Rodriguez je odlučio da svom prijatelju priredi dostojan oproštaj i zato je započeo dugo putovanje .

Zajedno sa svojom verenicom i psom su putovali širom SAD – a . Za 7 sedmica su prešli preko 12.000 milja i posetili oko 35 gradova . Bili su na Times Skuare u Njujorku , na plažama Kalifornije , pa čak u Las Vegasu .

Fotografije svoje poslednje avanture redovno postavlja na svoj Instagram profil i preko 100 hiljada ljudi prati njegov put .

Na taj način je skupio brojne nove uspomene koje će ga uvek posetiti na njegovog prijatelja . Nije sigurno koliko će pas još živeti , ali je sigurno da je imao najboljeg vlasnika na svetu …

Pogledajte video:


A Dogs Last Journey by playchannel

Check Also

ZNACI IZ PROŠLOG ŽIVOTA: DA LI VAM SE DESILO DA UPOZNATE NEKOG SA KIM SE ISTOG TRENUTKA POVEŽETE..

Da li vam se desilo da upoznate nekog sa kim se istog trenutka povežete ili …