Home / ZANIMLJIVOSTI / Putinov pas zarežao i napao Japance, a onda ga je Vladimir ukrotio ovim munjevitim trikom (VIDEO)

Putinov pas zarežao i napao Japance, a onda ga je Vladimir ukrotio ovim munjevitim trikom (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/Sputnik
Foto: Tanjug/AP/Sputnik

Ruski predsednik Vladimir Putin morao je da upotrebi sve svoje veštine kako bi smirio svog psa, akitu Jume, koja nije poštovala protokol pred novinarima iz Japana.

Japanska vlada je poklonila Putinu Jume dok je bila samo štene od tri meseca, kao izraz zahvalnosti zbog pomoći Rusije tokom zemljotresa i cunamija u Japanu 2011. godine, prenosi RT.

Putin je imao zakan intervju sa japanskim novinarima, a oni su zahtevali da vide kako se pas snašao u svom novom domu.

Pas je glasno lajao i krenuo je prema novinarima koji su samo stajali kao smrznuti, pa je sve pretilo da se pretvori u “međunarodni incident”.

Putin je držao povodac i počeo je da daje psu poslastice koje je izvlačio iz svog sakoa. Pas je potom odveden, pa je intervju nastavljen, prenosi RT.

– Rekli su mi da hoćete da vidite mog psa Jume. Ona je u izuzetnoj formi – rekao je Putin, na šta je novinar odgovorio da ga je pas malo i uplašio.

Ista situacija se dogodila i tokom 2014. godine kada se Putin sreo sa Japanskim premijerom Šinzom Abeom u Sočiju. Dok se Putin igrao sa psom, Šinzo Abe se držao na pristojnoj udaljenosti.

Japan je hteo Putinu da pokloni još jednog psa, mužjaka akite koji bi pravio društvo ženki ali je Kremlj odbio.

Nijedna strana nije dala objašnjenje zbog čega je ova ponuda odbijena.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

LAŽNA MEDICINSKA SESTRA SNIMLJENA KAKO KRADE BEBU I IZNOSI JE ISPOD JAKNE (VIDEO)

Kolumbijka obučena kao bolničarka, rekla ocu i majci devojčice da mora da je “vodi na …