Home / ZANIMLJIVOSTI / Radila na deponiji da prehrani bebu, a onda je našla 72.000 eura: Evo šta se dalje dogodilo.. (VIDEO)

Radila na deponiji da prehrani bebu, a onda je našla 72.000 eura: Evo šta se dalje dogodilo.. (VIDEO)

Ana dos Santos Cruz radila je deset sati dnevno na sortiranju smeća na deponiji u Barretos, blizu Sao Paula. No, sada već bivša ‘smetlarka’ trenutno radi kao model, nakon što je vratila 72.000 evra koje su u lokalnoj bolnici slučajno bacili u smeće.

devojka- deponija

Samohrana 23-godišnja majka, koja se borila kako bi podizala trogodišnjeg sina, radila je posao na deponiji četiri meseca, kada je u plastičnoj vrećici pronašla kovertu.

Unutra je našla više od 72.000 evra u čekovnim Blanket, za koje je otkrila da su donacije za Bolnicu za rak grada Barretos.

Sutradan je Ana otišla u bolnicu kako bi čekove lično predala direktoru.

„Nikada nisam razmišljala o zadržavanju nijednog od tih čekova. Bolnički pacijenti trebaju ih puno više nego ja „, rekla je za lokalnu televiziju.

Njen nesebični čin podstakao je trgovački centar da pozove Anu da glumi u njihovoj televizijskoj reklami i da se pojavi na jumbo plakatima u gradu.

Brineta Ana pojavljuje sa muškim modelom za oglas za shopping centar uoči brazilskog Valentinovog, koje pada 12 jun

Ana je takođe krenula u večernju školu kako bi završila obrazovanje. Za stranicu Brazilca G1 veb je rekla da je već dobila više ponuda za snimanje nakon što ju je preuzela lokalna modna agencija.

„Moji se snovi ostvaruju. Moj sin kaže da izgledam lepo i voli da gleda moju sliku na ulici „, rekla je. „Ovo je definitivno to što želim raditi u životu“.

„Pre sam bila nevidljiva. A sada me ljudi već mole za autogram i svi žele sa mnom da razgovara na Facebooku „, prizanje.

Ana je rekla da je bilo prisiljena raditi ponižavajući posao sortiranja na odlagalištu od septembra prošle godine, kada je otac njenog sina Mauricia zatvoren zbog krijumčarenja droge.

Radni joj je dan počinjao u 8 ujutro, za deset sati rada ponekad ne bi zaradila ni 2 evra.

„Zaradila bih gotovo ništa i to je bio vrlo teški posao. Pravo da vam kažem, to je muški posao. Žene ga rade samo u krajnjoj nuždi. Bila sam jedina žena među beračima smeća … „, priznaje. „Ipak, nisam mogla plaćati najam i morali smo se preseliti mojim roditeljima“.

„Verujem da stvari sada idu na bolje. Moj san je posedovati vlastitu kuću, gde mogu imati sobu za sebe i jednu za sina „, dodala je.

„Nadam se da ću pokazati ljudima da je, koliko god život bio težak, poštenje uvek najbolja stvar koju možete učiniti“.

(net.hr)

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …