Home / ZANIMLJIVOSTI / ROĐENA OVCA S LJUDSKIM LICEM: Da li je ovo nekakvo predskazanje? (VIDEO)

ROĐENA OVCA S LJUDSKIM LICEM: Da li je ovo nekakvo predskazanje? (VIDEO)

ovca-ljudskim-licem– Kada sam ušao u tor da vidim kakvo je jagnje, malo je reći da sam se skamenio od šoka. U mene je buljilo jagnje sa glavom smežuranog starca – opisao je šokantan događaj vlasnik čudne životinje

Ovca s ljudskim licem stigla je na svet u jednom malom, siromašnom ruskom selu, a vlasnik je odlučio da je proda cirkusu za veliki novac.

Naime, ovčica neodoljivo podseća na besnog starca s velikim nosem, a zahvaljujući ponudi cirkusa, ona će izbeći smrt – Blazius Lavrentiev, vlasnik neobične ovce, ubrzo je iz stanja šoka prešao u opštu radost, i to samo zbog toga što mu je cirkus za ovcu ponudio neverovatnu cenu – čak deset puta veću od prosečne vrednosti ovce.

Priča o čudnoj ovci izmešta nas u jedno siromašno selo u jugozapadnoj Rusiji, gde je, sada ponosni, vlasnik jagnjeta cele nedelje željno iščekivao da malo stvorenje dođe na svet.

– Bila je teška zima, i baš sam se obradovao što će ovca da se ojanji. Pomislio sam da ću konačno zaraditi neki novac. Ali kada sam ušao u tor da vidim kako napreduje, malo je reći da sam se skamenio od šoka. U mene je buljilo jagnje sa glavom smežuranog starca – opisao je šokantan događaj ovaj Rus.

On dalje objašnjava da su roditelji ovog jagnjeta sasvim normalne ovce, kao i da se baš iznenadio zbog čega je jagnje tako neobično. U međuvremenu, veterinari su objasnili da je ovca jela nedovoljno vitamina A, te da je zato rođeno jagnje s deformitetom.

– Bilo kako bilo, moje jagnje je atrakcija u selu, i nije me sramota što je takvo. Umiljato je i nežno – kaže Rus.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …