Home / ZANIMLJIVOSTI / ROGATI MONSTRUM POJEO OVCU: Farmeri su prestravljeni! (VIDEO)

ROGATI MONSTRUM POJEO OVCU: Farmeri su prestravljeni! (VIDEO)

ovca– Posle prvog incidenta, misli smo da je krava bila gladna, pa smo povećali dotok vode i količinu hrane, ali je ipak nastavila da juri ovce – rekao je farmer

Farmer iz Kenije tvrdi da je jedna od njegovih krava prestala da se hrani na uobičajen način i da je vegeterijansku ishranu zamenila mesom. On je objasnio da je ona počela da jede ovce.

Čarls Mamboleo iz Nakurua je otkrio da je jednog jutra naišao na stravični prizor. Krava je probola ovcu na smrt, a onda ju je pojela. Sveža hrana i voda nisu mogle da zadovolje kravu i to ju je dovelo u iskušenje da opet napadne još jednu ovcu do kraja tog dana.

– Posle prvog incidenta, misli smo da je krava bila gladna, pa smo povećali dotok vode i količinu hrane, ali je ipak nastavila da juri ovce – rekao je on.

Službenik u lokalnoj poljoprivrednoj ustanovi je objasnio da, iako su krave biljojedi, razvijanje potrebe za mesom može biti rezultat nedostatka hranljivih sastojaka. Još jedan od problema je i sušna sezona u ovom području koja je prouzrokovala nedostatak minerala u zelenoj travi.

Postojao je i slučaj 2007. godine u Indiji, kada je zabeleženo da je tele pojelo piliće.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs/bbc.com)

Check Also

TENISKI SVET U NEVERICI! ĐOKOVIĆ NEĆE BRANITI TITULU NA AUSTRALIJAN OPENU? EVO ŠTA SE DEŠAVA..

Održavanje narednog Australijan opena pod velikim je znakom pitanja! Melburn je jedan od najteže pogodjenih …