Home / ZANIMLJIVOSTI / SEKS HOROSKOP: Ovan je spontan i strastven, za blizance ništa nije tabu..

SEKS HOROSKOP: Ovan je spontan i strastven, za blizance ništa nije tabu..

Mnoge stvari bi se desile da ste samo naglas rekli šta želite .
Pogledajte kakav je koji horoskopski znak kada se baci odeća !

dvoje-par-erotika11

Ovan

Njegovu vjštinu u krevetu možete uporediti sa grmljavinom – oni su mešavina energije i slojevitosti kojom iznenađuju partnera . Pripadnici ovog znaka vole dominaciju a seks s njima je spontan i strastven . Ipak , mana im je što poput munje mogu brzo da bljesnu ali i jednako brzo da nestanu – odnosno požure prema kraju . Oni kao da teže biti prvi u svemu , pa tako iu postizanju orgazma , bez obzira na partnera .

Bik

Pripadnici ovog znaka vrlo su senzualni , au seksu i vrlo izdržljivi te nezasitnog libida zbog Venere koja njima vlada . Oni uživaju u dodiru svilenog rublja , zavodljivom mirisu parfema i tragovima ruža – u seksu se služe svim čulima . Nijedan detalj im ne promiče , no svejedno imaju manu – znaju biti predvidljivi u pozama , vremenu i mestu same radnje .

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su energični i znatiželjni, a u krevetu žele istražiti svaki milimetar svog partnera. Njihov seksualni stil se stalno menja i poboljšava. Za njih ništa nije tabu, voljni su za sve poze, pomagala i ostvariti svaku fantaziju… No, kako imaju kratak interval koncentracije, takav zna biti i njihov libido – jednako brzo kako se mogu “zapaliti”, tako se mogu i ugasiti te reči kako bi radije gledali TV.

Rak

Niko vas neće držati tako snažno, blizu i jako poput pripadnika ovog znaka. Oni svojom senzualnom prirodom u seks lako prenose svoje emocije, zbog čega partner s njima to lako doživljava kao vođenje ljubavi i istinsku povezanost. Negativna strana? Isti taj brižni Rak često doživljava promene raspoloženja i može se pretvoriti u bezosećajnog, a seks biti grub i hladan, posebno ako se ljute na partnera.

Lav

Pripadnici ovog znaka u seksu žele kraljevski protokol – od predigre sa pet slojeva , maratonski seks i dugo maženje posle . S njima se partner oseća kao glavni glumac u odličnom erotskom filmu , nabijenom dramom i inovacijama . No mana im je što ponekad više misle na svoje zadovoljstvo , nego na ono partnera – što ih može učiniti lenja kod podešavanja dok će bez problema uživati da njih razmazite .

Devica

Pripadnici ovog znaka su usmereni tome da udovolje drugoj strani , oni se u tom činu osećaju seksi te su još uzbuđeniji . Stalno usvajaju nove veštine i time iznenađuju partnera koji sa njima može da uživa u seksu s potpunim opuštanjem . Mana im je što su na početku odnosa uvek za akciju , no s vremenom očekuju da druga strana bude ta koja češće inicira seks .

Vaga

Za pripadnike Vage seks započinje davno pre razodevanja – oni komplimente , lepe gestove i razgovor vide kao uvertiru u strastveno iskustvo . S njima je seks predivno iskustvo , obraćaju pažnju na mirise , atmosferu … Mana im je što mogu očekivati od partnera da im čita misli , odnosno neće verbalizirati što bi tačno voleli i želeli , a to ih može učiniti frustriranim i pasivno – agresivnim .

Škorpija

Pripadnici ovog znaka su vladari seksa u Zodijaku , a njihov nezasiti libido ih tera da posvećuju veliku pažnju fizičkoj strani ljubavnih odnosa . Od partnera traže potpunu prepuštenost i lako ih uvode u svet seksualnih igrica u kojem oboje uživaju , a seks nikad nije dosadan . Mana im može biti to što mogu i preterati s fetišima , a zbog durenja i ljutnje mogu namerno uskraćivati seks , s čime muče i sebe .

Strelac

Seks s istraživačkim i liberalnim i pripadnicima ovog znaka nalikuje vožnji u zabavnom parku . Strelac će vas bacati na sve strane i preplaviti vaša čula te čak i ako je iskustvo kratko , ono je nezaboravno . Koliko god bili dobri ljubavnici koji veliku pažnju posvećuju ljubljenju , mana im je to što seks može delovati kao da nije ličan , odnosno da onog sa kime spavaju mogu pretvoriti u objekat za zadovoljavanje njihove požude .

Jarac

Ispod promišljenog i kotolišućeg oklopa Jarca krije se pravo iznenađenje – seksualno radoznao i domišljat, pa čak i pomalo nastran um. Oni koriste to što im zameraju kao svoju prednost, a to izađe iz njihovog kreveta šokiran je time koliko se daju u seksu. Mana im je što oni, poput dobrog vina, čekaju vreme da bi se opustili i partneru pokazali sve to – u kratkim avanturama to neće pokazati jer im treba vremena da se opuste.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su inovatori, a seks je samo još jedno polje u životu u kojem mogu eksperimentisati i istraživati. Za njih ne postoje tabui niti osuđuju, pa su idealan partner da isprobate sve ono što ste ikad hteli bez srama, a oni će vam rado otkriti svoje perverzije. Mana im je što se seks s njima može pretvoriti više u fizičko, a manje u emotivno iskustvo.

Ribe

Pripadnici ovog znaka su veoma intuitivni te razumeju “ jezik tela “ svog partnera te su korak ispred svega – znaju što on želi pre nego to i sam kaže . Zbog toga oni vode ljubav svim čulima , gotovo umjtnički , s puno leptirića i trnaca po koži . No , ponekad funkcionišu po principu crno – belo , pa im je mana da naginju ili prema previše sebičnom ili pak previše ugadjajuci ponašanju u seksu .

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …