SPREMITE SE ZA LJUBAVNI HAOS: Do kraja 2017. ova 3 znaka ulaze u brak ili definitivno ostaju sami!

par-posao-kolega-ljubav

Poslednja retrogradnost Merkura i Venere, kod nekih znakova su donele pravu konfuziju, a ona se odnosi na vraćanje bivših partnera.

Susret sa prošlošću će ih poremetetiti, ali i doneti do dve važne odluke- da uđu u brak ili da potpuno zaborave jedno na drugo.

Tri horoskopska znaka će do kraja 2017. godine imati imati veoma konfuzne ljubavne situacije, pa saznajte da li ste među njima.

Ovan

Ovnovi će se javiti neka bivša ljubav. Probaće da uspostavi prijateljski kontakt, odnosno usputno će se javiti „samo zovem kao prijatelj, da vidim kako si i šta radiš”, a zatim će krenuti direktno na stvar. U novembru možete da očekujete pomirenje i ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu, pa čak i brak.

Blizanci

Sudbina i karma će se pobrinuti i za Blizance, koje će čekati veoma uzbudljivi događaji. Kroz nedavnu retrogradnost na nebu, Blizanci su uspeli da se provuku kroz uzbudljive događaje, ali duhovi prošlosti će ih sigurno sačekati.

Osobe koje su same, konačno će uspeti da ostvare jaku i stabilnu vezu, a zauzeti pripadnici znaka će biti prinuđeni da preispitaju jačinu svojih veza.

Nešto će vas pokrenuti da se ponovo javite nekome koga dugo niste čuli, a za koga vas ipak još uvek nešto vezuje.

Rak

Rakovi će se u narednom periodu suočavati sa brojnim izazovima, kako na poslovnom, tako i na emotivnom polju. Za probleme na poslovnom planu, ne treba brinuti jer se sve rešava organizovanošću i disciplinom, a za ljubav će vam biti potrebno više strpljena, istrajnosti i razgovora.

I vama sledi borba sa duhovima prošlosti, te će se naći pred izazov da li da odgovorite na poziv onog nekog“ ko vam je slomio srce. Rakovi koji su već duže vreme usamljeni, sudbinska osoba čeka pred kraj 2017. godine, pa savetujemo da zgrabe svoju priliku.

(superzena)