Home / ZANIMLJIVOSTI / Tajne muškaraca koje SVAKA ŽENA treba da zna

Tajne muškaraca koje SVAKA ŽENA treba da zna

zena-tajna

Nisu sigurni da li treba da budu emotivniji ili da manje pokazuju osećanja. Ne znaju ni kakav tačno nakit volite, kao ni odeću.

Nemaju predstavu o tome da li je vaše povremeno flertovanje (ili barem njima tako deluje) sa vašim najboljim prijateljem bezopasno ili bi trebalo da ga gledaju kao suparnika. Ukratko, nemaju pojma šta želite, pa ne bi bilo loše da im to kažete.

Često ne znaju zašto se izvinjavaju, ali to rade da bi izbegli svađu. Činjenica da ste ljute daje im do znanja da su nešto pogrešili. Pošto su odrasli i zreli, izviniće vam se čak i ako im nije baš sasvim jasno zašto ste besne.

Sve to rade zato što strahuju da bi „čačkajući“ da saznaju zašto ste ljute, ispali neobzirni i „plitki“, nezainteresovani. U tom slučaju, opcije su vam da im kažete šta su pogrešili ili da „progutate2 to što što im je žao, a ne znaju zbog čega.

To što smatraju da je vaša prijateljica se*si, ne znači da bi vas menjali za nju. Da su hteli nju, tako bi i izabrali. Primećuju da je ona privlačna i ne vide problem u tome da kažu ono što svi vidimo – zgodna je. Ali, on je sa vama. Tačka.

Postoje razlozi zašto ponekad ništa ne govore. Možda su nervozni, trenutno nesrećni…

Koliko god da vam to zvuči čudno, muškarci baš i ne vole da pričaju o tome što ih muči, pa će većina njih radije to pokušati da „sredi“ u tišni.

Takođe, to što su nekad ćutljivi, možda znači da o nečemu razmišljaju, baš kao i vi. Savet: Ne smarajte ih stotinama pitanja kad kažu da nisu raspoloženi za razgovor.

Nemaju svi „tip“ žene. Jednostavno, njegov tip žene je ona sa kojom je u vezi, nema tu velike filozofije.

Najveći broj stvari koje rade, počevši od načina ponašanja, do hobija, rade da bi ženama bili privlačniji. Žele da vas impresioniraju, da pokažu da su vredni vaše pažnje, to im je jednostavno u genima. Cilj im je da njihova partnerka bude ponosna i srećna sa njima.

(Agencije)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …