Home / ZANIMLJIVOSTI / TORES PAO KAO MRTAV NA TRAVU: Strašna drama u Španiji, slavnog napadača oživljavali na terenu! (VIDEO)

TORES PAO KAO MRTAV NA TRAVU: Strašna drama u Španiji, slavnog napadača oživljavali na terenu! (VIDEO)

Napadač Atletiko Madrida, Fernando Tores, doživeo je tešku povredu u duelu protiv Deportiva, a meč na Riazoru, koji je završen rezultatom 1:1, ostao je u senci horor scene kada je legendarni napadač pao kao mrtav na zemlju posle jednog sudara.

On je dobio udarac u glavu odpozadi i momentalno se onesvestio i svom silinom udario glavom o pod. Pribrani saigrači su mu odmah vadili jezik kada su videli da nije u svesnom stanju dok nije prišla lekarska ekipa. Situacija je bila prilično dramatična, a lekari su čak bili primorani i da koriste defibrilator, koji se koristi u reanimaciji.

Lekari su uspeli da povrate Toresa i vitalne funkcije su mu vraćene dok mu je ukazana pomoć na terenu, mada je svest povratio tek po dolasku u bolnicu. Prema prvim informacijama, Tores je doživeo je povredu glave, ali nije u životnoj opasnosti. Prebačen je odmah u bolnicu u La Korunji kako bi oporavio i provešće noć na posmatranju.

Atletiko se oglasio povodom povrede svog napadača i poručio da je Tores stabilno i da je svestan i zahvalio je svima na porukama podrške.

Ova situacija sa spašavanjem Toresa je druga za manje od nedelju dana, a tako je proteklog vikenda i na utakmici u Češkoj između Bokehiansa i Slovačkog sprečena tragedija zahvaljujući brzoj reakciji jednog igrača.

Pogledajte video:


(Telegraf)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …