Home / ZANIMLJIVOSTI / U ovim restoranima možete da jedete za džabe- Evo i kako..

U ovim restoranima možete da jedete za džabe- Evo i kako..

Svako bi se odmah zapitao – gde je taj restoran što se u njemu jede za džabe – ali ima jedna caka…

klopa

Kad neko nešto deli džabe, onda mora da postoji neka caka. U ovim restoranima hrana je besplatna samo ako pojedete ceo obrok, što nije nimalo lako.

Ovo su neki od najboljih restorana u kojima je hrana besplatna za one koji su spremni na izazov.

1. Poblano’s Mexican Grill & Bar, Clearwater and Bradenton – sa ovim u tanjiru bi čovek još i mogao da se izbori, ali 20 komada, teško

Tako-izazov je svakog ponedeljka, a potrebno je da pojedete 20 takosa da ne biste platili. U protivnom plaćate 1 dolar po komadu.

2. Teak Neighborhood Grill, Orlando – za ove kule bliznakinje potreban je ozbiljan žderorista

Kule bliznakinje burger izazov. Ovo čudo sadrži oko 1 kg govedine, nekoliko vrsta sira, 24 komada slanine, sve u svemu gomiletina kalorija. Ovo čudo je besplatno za one koji mogu da ga pojedu u roku od 45 minuta, a ako se upustite u to i ne uspete, to će vas koštati 40 dolara.

3. Nitally’s ThaiMex Cuisine, St. Petersburg – ovo je već neka druga kategorija za koju morate da imate želudac od čelika

Izazov paklena supa odvija se u Nitally’s ThaiMex Cuisine u Sankt Petersburgu i opasno je ljut. Oko 1,5 l supe sadrži najljuće paprike na svetu, a svako ko uspe da je pojede, dobija 100 dolara. Ako se upustite u izazovi ne uspete, plaćate 65 dolara.

4. Solorzano Bros. Pizza, Sarasota – ovaj izazov je samo za ljubitelje pice

“Gavone” izazov! Sve što vidite na stolu treba pojesti za 30 minuta. Ko uspe u tome, sem besplatnog obroka, dobija 25 dolara i majicu.

5. Eddie’s Bar & Grill, Dunedin – posle ovog burgera čovek postaje vegetarijanac na par dana

Burger čudovište izazov – svako ko se upusti treba da pojede ovo čudovište od 1,5 kg, koje ize uz pola kg pomfrita. Ako uspe, oborok je besplatan, dobija majicu i ime mu se upisuje na zid.

(Telegraf.rs)

Check Also

REGULISAO SAOBRAĆAJ NA RASKRSNICI, A ONDA GA JE UDARILO NEŠTO STRAŠNIJE OD AUTOMOBILA (VIDEO)

Nije lako biti saobraćajac u Indiji. Snimak koji kruži društvenim mrežama je dokaz za to. Saobraćajac je …