Home / ZANIMLJIVOSTI / UKOLIKO NA RETROVIZORU AUTOMOBILA UGLEDATE OVAKAV PRIZOR, izađite iz auta i bežite GLAVOM BEZ OBZIRA!

UKOLIKO NA RETROVIZORU AUTOMOBILA UGLEDATE OVAKAV PRIZOR, izađite iz auta i bežite GLAVOM BEZ OBZIRA!

502

Primetila je dva automobila u blizini koji su bili upaljeni i spremni da krenu u vožnju.

Tinejdžerka Ešli Hardakr je ostala preneražena nakon što je otkrila košulju na spoljnom delu vetrobrana svog automobila, nakon što se uveče vraćala kući nakon završene smene kao prodavačica u tržnom centru.

Isprva je pokušala da rukom, dok je bila u autu, skloni nepoznatu košulju sa stakla svog automobila, ali je zatim primetila dva automobila u blizini koji su bili upaljeni i spremni da krenu u vožnju.

Odustala je od ideje da izađe iz kola i odvezla se kući.

– Moja inicijalna misao bila je da je košulja slučajno završila na mom autu.

Ali kada sam pokušala brisačima da je sklonim primetila sam da je košulja obmotana oko brisača i tada sam znala da ju je tu neko namerno stavio iz nekog razloga – priča Ešli za Metro.co.uk.

Ona je zatim stala na obližnjoj benzinskoj pumpi i skinula košulju.

Svoju priču je postavila na Fejsbuk i na osnovu komentara uskoro saznala da je slična taktika već korišćena nekoliko puta u okrugu Flint, gde ona živi, te da je utvrđeno da na taj način otmičari pokušavaju da odvrate pažnju devojkama kako bi ih kidnapovali.

Incident nije prijavila polciji, ali je od tada uplašena i mora ići sa pratnjom svako veće od posla do auta.

Ova situacija može da se desi bilo gde! Do sada nije prijavljen sličan slučaj u našoj zemlji, što ne znači da nije moguće da se desi u bilo kom treutku. Zato, budite oprezni!

(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …