Home / ZANIMLJIVOSTI / ZA NEZABORAVNO ISKUSTVO: Uradite OVO i povećajte njegovu IZDRŽLJIVOST u krevetu

ZA NEZABORAVNO ISKUSTVO: Uradite OVO i povećajte njegovu IZDRŽLJIVOST u krevetu

dvoje
Ima li goreg osećaja od toga da, kad se baš uživite u intimno druženje sa svojim dragim, on odjednom doživi or*azam, a vi ostanete „na suvom“. Možda vam je i već nekako potpuno normalno da njemu treba mnogo kraće nego vama.

Činjenica je da mnoge žene imaju isti problem, ali to ne znači da ne možete da preduzmete nešto po tom pitanju, tako da on to ni ne zna. Ovi saveti pomoći će diskretno da poboljšate njegovu izdržljivost u krevetu.

Dodajte tikvu ili bundevu u ishranu

Postoji dobar razlog zašto biste u više obroka trebali ubaciti i pokoju tikvicu – dokazano je da one podižu muški libido, a o tome je bilo reči i na svetskom sajmu za se*sualno zdravlje koji je održan u Los Anđelesu.

Povucite ga za tes*ise

Ne jako, naravno! Ne želite da ga povredite.

Ono što želite je sprečavanje kretanje njegove spe*me iz tes*isa, kroz semenovod do pe*isa i napolje iz uretre. Kad se muškarac sprema da eja*ulira njegovi tes*isi se podižu i uskoro doseže tačku bez povratka.

A vi mu lagano povucite tes*ise prema dole, prema stopalima. Tako vi preuzimate kontrolu u svoje ruke i možete da ga pustite da „eksplodira“ upravo u trenutku kada želite.

Menjajte poze

Iako on verovatno uživa u svakoj pozi u kojoj vodite ljubav, većina muškaraca ima svoju omiljenu pozu u kojoj može da sv*ši pre nego što kažete „keks“, a često je to upravo slavna dogi poza. Zato nemojte odmah da krenete sa tom pozom, nego češće ih menjajte.

Nabavite prsten za pe*is

Ovoj se*sualnoj igrački osnovna uloga je da produžava i jača ere*ciju i zaista može da bude koristan po tom pitanju.

Najčešće su izrađeni od silikona ili gume što ih čini izuzetno prilagodljivim i relativno ugodnim za korišćenje . Samo pripazite kod odabira veličine kako ne bi došlo do povrede pe*isa ili tes*is

Pretvorite Kegelove vežbe u igru

Svi znamo da je redovno vežbanje važno, ipak mnogi muškarci ne znaju da moraju da vežbaju svoj pe*is isto kao i bicepse ili trbušnjake.

A tu mu možete pomoći vi. Kad mu se „digne“ predložite igru – preko pe*isa mu prebacite maleni peškirić i recite mu da vas, ako uspe podići pe*is 20 puta (ili 10 ako je početnik), može uzeti u kojoj god pozi poželi.

(Izvor: superzena.b92.net)

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …