Home / ZANIMLJIVOSTI / Želite da budete najbolja koju je imao u krevetu? Evo šta treba da radite..

Želite da budete najbolja koju je imao u krevetu? Evo šta treba da radite..

dvoje-par-erotika11Svi žele da budu dobri u seksu, jer je seks veoma bitan aspekt svake veze. Anabel Najt, prezenter i ekspert za seks i vezu daje vam savete kako da uspete u tome. Ako želite da mu budete najbolja seksualna partnerka, treba da znate ovo.

1) DOBAR SEKS POČINJE VAN SPAVAĆE SOBE

I pre nego što uđete u sobu, možete početi da zagrevate situaciju. To je kao predigra same predigre. Igrajte dugu igru, pošaljite mu „golicljive“ poruke dok je na poslu, dočekajte ga romantičnom večerom ili ga izmasirajte nekim mirišljavim uljem. Sve ovo može biti dobra uvertira u nezaboravno iskustvo.

2) BUDITE SPREMNI ZA EKSPERIMENTISANJE

Ne smete se plašiti eksperimentisanja. To ne znači da morate da koristite bičeve, lance i lisice (ali možete), nego da treba da budete spremni za nove stvari. Dopustite da vam veže oči – to će vam se najverovatnije svideti, jer kada su vam vezane oči, druga čula su vam izoštrena. Vežite svog partnera i izvadite led iz frižidera, pa se igrajte sa njegovim erogenim zonama. Budite maštoviti.

3) BUDITE PODMAZANI

Kada se radi o seksu, bitno je da budete podmazani. Lubrikanti koji obećavaju odlaganje orgazma ili oni koji greju veoma su dobra stvar. Ako mu se „igrate“ sa penisom rukom koja je podmazana lubrikantom, to se pretvara u potpuno novo iskustvo. Dok to radite, uvrćite šakom, jer ga neće boleti ako je podmazano.

4) NE ZABORAVITE NA DEO IZMEĐU TESTISA I ANUSA

Deo između testisa i anusa ima veliki broj nerava, pa je zato veoma osetljiv na dodir. Pritisnite blago taj deo vrhovima prstiju i nežno ga masirajte. Pratite njegovu reakciju i podešavajte pritisak i brzinu s obzirom na nju. Ako ovo uradite u trenutku klimaksa, orgazam će mu biti jači i može mu se činiti da deluje mnogo duže.

5) ODRŽAVAJTE KONTAKT OČIMA

Kada gledate nekog u oči, stvara se intimniji i intenzivniji osećaj, naročito ako su vam lica udaljene samo nekoliko centimetara. Ali nemojte da gledate u oči svog partnera neprestano, jer to može da deluje jezivo. Nekoliko sekundi s vremena na vreme je sasvim dovoljno.

6) PREUZMITE KONTROLU

Da, muškarci vole da žena ponekad preuzme kontrolu. Inicirajte seks seks i ne dopustite da vaš partner u bilo kom trenutku preuzme kontrolu – budite odozgo i odlučujte kako će se stvari odvijati.

Vežite ga mekanom satenskom tkaninom umesto lisicama, jer je ona mnogo udobnija ili smislite neki drugi način da ga držite pod kontrolom. Vezivanje nije samo seksi, nego je i intimni čin za koji je potrebno da partneri imaju međusobno poverenje. Ako on ne voli da vi dominirate, samo inicirajte seks, pa ga pustite da dominira.

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …