Home / ZDRAVLJE / Da, klitoris može postati krut i čak tri puta veči! Otkrivamo kada i zašto..

Da, klitoris može postati krut i čak tri puta veči! Otkrivamo kada i zašto..

zena- krevet

Kada se muškarci seksualno uzbude imaju erekciju. Ono sto se događa ženama je manje očigledno, ali jednako stimulativno.

U trenutku kada vaš mozak nasluti moguću akciju, šire se krvne žile i dodatnu količinu krvi salju ‘tamo dole’. Pojačana cirkulacija povečava vaginalni sekret – prirodni lubrikant sačinjen od proteina i aminokiselina.

Hiljade živčanih završetaka u najosetiljivijem delu vagine se aktiviraju.

Tkivo u klitorisu nabubri i ukrućuje se, pa se i klitoris ukruti. Kada se jako uzbudite, klitoris može postati čak tri puta veči.


Posle određenog vremena se vrati u prvobitno stanje, ali dok do toga ne dode neke žene mogu imati problema sa mokrenjem.

Grlića materice omeksa i ako njega ili večinu živčanih zavrsetaka trlja penis ili seksualna igracka tokom odnosa, u mozgu ce se aktivirati isti centri za zadovoljstvo kao i tokom predigre.

Kod oko 10 posto žena tokom orgazma dolazi do stezanja misiča zbog cega dolazi do izbacivanja nekoliko kapi čiste tečnosti. Ne brinite zbog toga: ‘Zenska ejakulacija’ nije mokraća.

Sastoji se od prirodnih šećera i kiseline koje se takoder može naci i u spermi. Vrlo je verovatno da vas partner misli kako je to jako seksi.

Check Also

Dr NESTOROVIĆ OTKRIVA RECEPT ZA PODIZANJE IMUNITETA!

Zbog aktuelne situacije sa koronavirusom, svi se trudimo da ojačamo imunitet, a pulmolog prof. dr …