Home / ZDRAVLJE / DREVNA JAPANSKA TERAPIJA VODOM: Produžava život za 20 godina!

DREVNA JAPANSKA TERAPIJA VODOM: Produžava život za 20 godina!

Japanska tradicionalna medicina preporučuje konzumiranje vode odmah nakon buđenja kao najvažniju zdravstvenu naviku. Naučnici su zvanično potvrdili efikasnost ovakve prakse.

500

Japanska vodena terapija daje odlične rezultate kao prirodno sredstvo za tretiranje meningitisa, dijabetesa, gastritisa, glavobolje, astme, bronhitisa, artritisa, epilepsije, bolova, srčanih problema, masnoća u krvi, bolesti bubrega, mokraćnih kanala, nervnog rastrojstva, hemoroida, bolesti očiju, menstrualnih tegoba, opšte slabosti, gubitka energije i za čišćenje organizma.

Japanska vodena terapija obavlja se na sledeći način:

Ujutro odmah posle buđenja, pre pranja zuba, potrebno je popiti 4 čaše mlake vode odnosno oko 640 ml. Nakon što popijete vodu, sledećih 45 minuta ne treba ništa drugo piti ili jesti. Posle toga nastavljate normalno sa svojim rutinama.

Terapija preporučuje i konzumiranje mlake vode tokom sva tri obroka i do 15 minuta posle, a nakon toga pauzu 2 sata od jela i dodatne vode. Terapija daje odlične rezultate za većinu tegoba i čišćenje organizma već nakon 30 dana korišćenja.

Preporuka je da se ovakav način konzumiranja vode usvoji kao stalno životno pravilo. Ne postoje nikakve posledice i opasnosti od ovakve terapije osim što može uzrokovati nešto učestalije mokrenje. Oni kojima je teško započeti dan sa preko pola litra vode, a posebno starijima i bolesnima preporučuje se postepeno dostizanje željene količine od 4 čaše vode ujutru.

Na mnogobrojnim forumima na internetu možete pronaći brojna svedočanstva ljudi koji su značajno popravili svoje zdravlje, energiju i fizički izgled primenom ove jednostavne terapije.

Stanovnici Japana za razliku od zapadnog sveta skoro nikada ne koriste hladnu vodu u ishrani i skloni su konzumiranju toplog čaja uz hranu.

Japanci su jedna od najzdravijih i dugovečnijih nacija na zemlji, a 2008. godine imali su registrovano preko 33.000 osoba starijih od 100 godina.

Check Also

Dr NESTOROVIĆ: PREKO DANA JEDITE NORMALNO, POSLE 18 ČASOVA- NIŠTA!

Prema njegovim rečima gladovanje izaziva depresiju i veoma je teško izbegavati hranu, ali postoje alternative, …