Home / ZDRAVLJE / Evo šta linija srca govori o vašem ljubavnom životu i odnosu prema drugima:

Evo šta linija srca govori o vašem ljubavnom životu i odnosu prema drugima:

Znate li koja je to linija srca na vašem dlanu? Linija srca važan je pokazatelj vaših osećaja i svega onoga što se vrti oko ljubavi.

Pogledajte sliku kako bi znali o kojoj se liniji radi, jer ona je odgovorna za to hoćete li biti voljeni i voljeti. Ona započinje ispod kažiprsta ili srednjeg prsta te se proteže do ruba dlana sa strane malog prsta.

A) Ukoliko vaša linija srca započinje ispod srednjeg prsta rođeni ste da budete vođa – ambiciozni, samostalni, inteligentni te imate izražene osobine prosuđivanja i donošenja odluka. Manje ste osećajni i hladni prema drugima.

B) Ukoliko vaša linija srca započinje između srednjeg prsta i kažiprsta onda se obzirni i nežni prema drugima. Uz to ste i neodlučni, odnosno oprezni kada su drugi u pitanju, ali ste osoba od poverenja. Raspolažete zdravim razumom kada odlučujete.

C) Ukoliko vaša linija srca započinje ispod kažiprsta imate iste osobine kako osoba kojoj linija srca započinje ispod srednjeg prsta (A).

D) Ukoliko vaša linija srca započinje između kažiprsta i palca, osoba ste puna strpljenja, brige, dobronamerna i meka srca. Ove reči vas najbolje opisuju.

Check Also

DR NESTOROVIĆ OTKRIO KAKO POBEDITI VIRUSE: NAJJAČE SREDSTVO ZA JAČANJE IMUNITETA JE BESPLATNO!

Doktor Branimir Nestorović, specijalista je pedijatrije sa subspecijalizacijom iz pulmologije i alergologije otkriva tajne alterantivne …