Home / ZDRAVLJE / Izlečite rak uz pomoć recepta brazilskog redovnika koji je ALOE VEROM osvojio svet!

Izlečite rak uz pomoć recepta brazilskog redovnika koji je ALOE VEROM osvojio svet!

Koriste ga već generacijama, pokušajte i vi!

500

Pater Romano Zago je franjevac i naučnik iz Brazila. Rođen je 1932. godine u brazilskom Lajeado. Nakon studija filozofije i teologije ulazi u franjevački red 1958. godine. Diplomirao je na stranim jezicima (latinskom, portugalskom, španskom i francuskom) a 1988. godine kao voditelj župe San Antonio u Pouso Novi, od mještana prima informacije o čudesnoj lekovitosti Aloe arborescens (Aloe vera) i receptu koji se koristi za jačanje imunološkog sistema.

Isprobao je sam lekovite recepte mještana i uverio se u istinitost navoda. Počeo ih je preporučivati porodice i prijateljima. Tada ga šalju u Jerusalim i Italiju gde je posmatrao učinkom Aloe na ljudsko telo ali je sreo i ljude koji su imali čuveni recept za sok od celih listova Aloe arborescens koja je u Brazilu slovila za lokalnu biljku. Iz tog razloga, on je odlučio posvetiti svoj život istraživanju i proučavanju Aloe arborescens.

Napisao je dvije knjige uz pomoć brazilskih recepta, dok je jedna posvećena naučnoj raspravi o Aloe arborescens. Njegovi recepti s vremenom su postali svetski hit, poglavito recept koji leči rak.

Recept za lečenje raka

Postoji preko 400 vrsta aloe, međutim samo je nekoliko vrsti lekovito koje se koriste u medicinske svrhe (najpopularnije su Aloe barbadensis miller i Aloe arborescens). Gotovo da ne postoji zdravstveni problem na koji aloe vera ne utiče blagotvorno.

Svoju lekovitost aloe vera duguje svom neverovatnom sastavu. Ova biljka sadrži vitamine A, C i E koji su snažni antioksidansi. Odličan je izvor vitamina B12 i folne kiseline.

U svom sastavu ima i enzime kao što su alkalni fosfataza, lipaza, celulaza i katalaza. Bogat je izvor kalcijuma, hroma, bakra, selena, magnezijuma, kalijuma, kalcijuma i cinka od kojih su mnogi neophodni za pravilno funkcionisanje metabolizma.

Aloe vera pomaže pri gotovo svim bolestima sveta ali mnogima je pomogla da se reše smrtonosnog tumora, raka. Brazilski monah, pater Romano Zago, otac je ovog čuvenog recepta za rak koji se već generacijama prenosi u mnogim porodicama. Isprobajte ga i vi ako ste u potrebi.

Potrebno vam je:

35 dag svežeg lišća aloe arborescens
6 supenih kašika destiliranog alkohola (vhiski, rakija, rum)
50 dag prirodnog meda

Suvom krpom sa lišća uklonite nečistoću i iglice sa ivice. Listove iskidajte na komade, ne guleći ih, stavite ih u mikser i dodajte im med i alkohol. Sve izmiksajte u jednoličnu smesu. Ovaj preparat nije potrebno kuvati niti cediti. Važno je da listovi budu sasvim sitno samleveni. Smesu izlijte u tamnu staklenu posudu i čuvajte u frižideru.

Uputstva za doziranje:

Uzimajte po jednu supenu kašiku preparata 3 puta dnevno, 30 minuta pre obroka. Važno je da se preparat potroši do kraja.
Nakon što ste završili kuru posavetujte se sa lekarom. Poboljšanje bi trebalo biti vidljivo u nalazima.

Napomena:

Koristite Aloe Veru koja je stara minimalno 3 godine!

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …