Home / ZDRAVLJE / Koren koji uništava stanice raka prostate i jajnika!

Koren koji uništava stanice raka prostate i jajnika!

Dokaz da je Bog mislio na sve kada je stvarao naš planet je pred nama. I stvarajući korenje i krtole, Bog je mislio na čoveka, svoje ljubljeno biće, ulijevajući u korenje zdravlje koje će biti na usluzi čoveku za života na Božjem planetu.

500

Među velikim Božjim lekovima na svetu svakako se nalazi đumbir. Đumbir se dugo koristio za tretiranje upala i mučnina, ali rezultati koji su prezentovani na predavanju American Assoaciation for Cancer Research otkrivaju da u svakoj instanci kada se koristio prah đumbira za lečenje ćelija raka, one su sve izumrle nakon izlaganja tom sastojku. U medicinskom žargonu to se zove apopotoza (programirana smrt ćelije).

Kada je đumbir prisutan, ćelije raka čak napadaju jedna drugu, to se zove autofagija. Dok se đumbir smatra kao sjajan prirodni lek za one koji prolaze hemoterapiju, (mučnina) osobe koje imaju rak mogu ga koristiti na sopstvenu volju u većim količinama. No za potpuno i gotovo sigurno izlečenje od raka, preporučuje se terapija samo đumbirom, bez hemoterapije iu kombinaciji sa drugim prirodnim lekovima, poput meda.

Jedna druga studija koja pokazuje đumbira sposobnosti u borbi protiv raka jajnika navodi: Đumbir sprečava rast i modulira izlučivanje angiogenih faktora u ćelijama raka jajnika. Korišćenje dijetetskih supstanci kao đumbir, imaju potencijal u lečenju i prevenciji raka jajnika.

Široki spektar lekovitosti u lečenju raznih bolesti!

Uzgaja se već hiljadama godina, pominjan je vekovima pre Hrista u Kini, au srednjem veku je spašavao od kuge, lečio srčane probleme. Kao i nekada, danas se najviše koristi u kuhinjama daleke Azije, a specifična egzotična orijentalnosti, te globalna popularnost i dug proces zrijenja razlog su njegove malo veće cene.

Vrednost đumbira je u sadržaju aktivnih materija koje imaju analgetske, sedativne, antipiretske i antibakterijske učinke. Konzumacija đumbira leči želudačno crevne poremećaje nastale putnom mučnine ili trudnoćom. Istovremeno đumbir nema nepoželjnih nuspojava, kao što je npr.

Pospanost, koje se pojavljuju uzimanjem farmaceutskih preparata. Olakšava varenje (podražuje peristaltiku i lučenje želudačnog soka), deluje protiv nadimanja i stišava želudačno crevne grčeve. Đumbir se uzima i za jačanje apetita.

Preventivno deluje protiv zaraznih bolesti jer je antiseptik (uništava mikroorganizme), stimuliše sekreciju mukusa i na takav način ublažava kašalj i olakšava bol u grlu. Deluje i protivupalno, što se odnosi na mnoge bolesti, uz ostalo, na reumatoidni artritis, kada uzimanje đumbira smanjuje bolove, otoke i jutarnju ukočenost, a poboljšava pokretnost zglobova. Deluje kao antikoagulans, tj.

Sprečava zgrušavanje krvi i stvaranje tromba. Deluje povoljno na rad jetre i smanjuje holesterol. Pomaže kod migrene i drugih vrsta glavobolja. Takođe, đumbir snižava povišenu telesnu temperaturu. Deluje i kao antioksidans, tj. Protiv štetnog delovanja slobodnih radikala, a uz ostalo sadrži curcumin i deluje protiv raka i ateroskleroze.

Đumbir možete koristiti u neograničenim količinama, kao začin, kao sok ili čaj u hrani ili u piću. Kao začin prisutan je u svim prodavnicama a kao koren potražite ga u prodavnicama organske hrane.

Isprobajte ovu gomoljastu biljku darovanu od Boga ako imate želju uz Božju pomoć rešiti se bolesti i tegoba!

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …