Home / ZDRAVLJE / LEČENJE ALUMINIJSKOM FOLIJOM: METODA RUSKIH I KINESKIH ISCELITELJA..

LEČENJE ALUMINIJSKOM FOLIJOM: METODA RUSKIH I KINESKIH ISCELITELJA..

Prenosimo zanimljiv tekst sa portala uspesnazena.com, koji govori o lekovitoj moći aluminijumske folije prema metodama kineskih i ruskih iscelitelja. „Pokazalo se da je obična aluminijumska folija, osim za kuhinju (uz rezervisanu upotrebu i pažnju!), Sposobna i lečiti!“
folija-lecenjeAko vas muče bolovi u vratu, leđima, ramenima, kolenima, ili imate bol u peti koji onemogućava da se oslonite na nju, možete staviti na bolno mesto foliju. Na vašu iznenađenje i sreću, nakon nekog vremena, bolovi nestaju.

Stvar je u tome, što biotokovi koji prolaze kroz naš organizam u biološki aktivnoj tački, odražavaju se i vraćaju nazad na meridijan, odakle su i izašli. To vrlo blagotvorno deluje na oboleli organ, s kojim je ovaj meridijan povezan.

Na ovaj način lako se odstranjuju problemi, bolovi koji su vam poprilično dosadili. Ovaj zanimljiv način lečenja odavno se praktikuje od strane kineskih i ruskih iscelitelja, a opisan je i u delima psihoterapeuta Vilhelma Rajha, studenta S. Frojda.

Kako leči aluminijumska folija?

Uzima se obična aluminijumska folija, stavlja se na bolno mesto i pričvršćuje se (recimo, flasterom).

Lečenje folijom se primenjuje kod svih vrsta bolova: u vratu, leđima, rukama, nogama, zglobovima, kod išijasa, reumatoidnog artritisa, petnog trna, naslaga soli. Na isti način leče se, čak i postoperativni ožiljci na mestu hirurškog reza. Postižu se i dobri rezultati u lečenju gihta. Veliki prst umotava se folijom i pričvršćuje se zavojem.

Kineski iscelitelji, provođenje terapije folijom, preporučuju tokom 10-12 dana. Svaki dan pričvršćivati foliju na bolno mesto i držati ceo dan ili noć. Posle napraviti pauzu 1-2 nedelje i po potrebi ponavljati tretman.

Folija poseduje moćno protivupalno delovanje

Uz njenu pomoć možete uspešno lečiti prehladu.

Za to je potrebno umotati stopala folijom u 5-7 slojeva, a između svakog sloja staviti papir ili pamučnu tkaninu. Držati taj oblog oko sat vremena. Posle skinuti i staviti ponovo nakon 2 sata, na sat vremena. Opet napraviti pauzu i staviti treći put. Vreme lečenja – 1 nedelju.

Kako konkretno deliju folija na ovu ili onu bolest, mišljenja su različita.

Neko priziva u pomoć nauku, neko to objašnjava bioenergijom. A ovako objašnjava ruski naučnik A.V. Skvorcov:

„Kod isceljenja, često se koriste posebna energostruktuirajuća sredstva, kao što su proizvodi od aluminijumske folije. U ljudskom organizmu postoje posebne matične ćelije, koje se neprestano prožimaju s matičnim poljem Zemlje. Iz različitih razloga, ovo polje se deformiše, usled čega se narušava i energetska ishrana matičnih ćelija.

Površina folije odražava matično polje Zemlje i kao ogromno Fokusirajuci povećalo, pojačava ga nekoliko puta, što omogućava da se povrati poremećena interakcija između ćelija i matičnog polja.

Osim toga, sjajna površina folije sprečava prodiranje spoljnog neharmoničnog zračenja u ljudsko telo, a takođe deponuje u sebe neharmonično zračenje. “

(Uspesnazena)

Check Also

Dr NESTOROVIĆ OTKRIVA: DUG ŽIVOT NE ZAVISI NI OD GENA, NI VITAMINA, DVA FAKTORA SU PRESUDNA!

„Mentalna snaga, radoznalost, dobar emotivni život su najvažnije karike u ljudskom životu. Uostalom, monasi koji …