Home / ZDRAVLJE / Lekovito kokosovo ulje pomaže u lečenju raka, dijabetesa i srčanih bolesti..

Lekovito kokosovo ulje pomaže u lečenju raka, dijabetesa i srčanih bolesti..

500

Kokosovo ulje odavno je u ljudskoj ishrani, ali tek nedavna istraživanja otkrivaju da je ovo ulje itekako zdravo i odlično za lečenje raznih bolesti novog doba …

Potencijal kokosovog ulja u borbi protiv raka tek je nedavno otkriven. Najnovija laboratorijska istraživanja pokazuju kako je glavni sastojak kokosovog ulja – laurinska kiselina zaslužna je za uništenje 93 posto ćelija raka debelog creva – i to u samo 48 sati tretmana!

Laurinska kiselina je otrovala ćelije raka oslobađajući oksidativni stres (višak kiseonikovih radikala) piše portal Complete Helth & Happiness, prenosi portal Atma 23. oktobra 2014. godine.

Iako je potencijal kokosovog ulja u borbi protiv raka tek je nedavno otkriven, ali njegov potencijal u lečenju mnogih bolesti već je odavno poznat.

Kao prirodno sredstvo kokosovo ulje je pravi lek protiv mnogih virusa, bakterija, gljivica i parazita. Dobar je za probavu, jetru, kao i kožu I kod zaceljivanje rana.

Kokosovo ulje od nedavno se koristi i kod lečenja srčanih bolesnika, protiv Alchajmerove bolesti, ali i dijabetesa.

Iako ova studija ne tvrdi da je kokosovo ulje stopostotni lek za rak, ona pokazuje da u prirodi ima mnogo namirnica koje nam mogu pomoći u borbi protiv bolesti novog doba.

Check Also

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK, SPREČAVAJU RAZVOJ VIRUSA, SNIŽAVAJU ŠEĆER I JOŠ..

U Rusiji se nalazi 17 piramida, a najveća je kod Moskve. U Rusiji one nisu …