Home / ZDRAVLJE / Momentalno zaustavite glavobolju: Čaša ovog napitka spasiće vas od migrene!

Momentalno zaustavite glavobolju: Čaša ovog napitka spasiće vas od migrene!

Ljudi koje pate od migrene znaju koliko je jak taj bol. Migrena vas može uznemiravati, usporiti normalan život i funkcionisanje, a nije je uvek moguće lečiti. Ponekad lekovi i injekcije protiv bolova ostaju nemoćne pred njom.

Ali, postoji metoda za koju kažu da pomaže praktično svim ljudima. Reč je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine koja momentalno eliminiše bol (za samo  5 minuta) ali je neprijatnog ukusa…

Predložena metoda lečenja od migrene je vrlo jednostavna: Sve što će vam treba je himalajska so, limunov sok i malo limunove korice.

Odaberite so visokog kvaliteta. Najbolje je da koristirte Himalajsku kristalnu so, jer je obogaćena mineralima. Ova so sadrži čak 84 elementa, a može vas spasiti glavobolje, migrene, povećati nivo serotonina u krvi, ojačati nervni sistem, normalizovati kiselo-alkalni balans u organizmu.

Zatim, iscedite sok od 2 limuna, narendajte malo korice od limuna i dodajte u to 2 kašičice himalajske soli. Promešate, prebacite u veću posudu i u to dodajte čašu vode (2 dl). Napitak promešajte i ispijte u jednom gutljaju.

Uklus je jako neprivlačan, ali ovaj napitak deluje za samo 5 minuta. Ako patite od visokog pritiska, prvo se posavetujte sa stručnjakom pre nego što se odlučite za ovaj tretman.

Check Also

MOĆAN SIRUP ZA RASTAPANJE BUBREŽNIH KAMENACA (RECEPT)

Svako ko je ikada imao bubrežni kamenac zna da je to izuzetno bolno stanje, pogotovo …