Home / ZDRAVLJE / Napravite najbrži napadač na opasne masnoće kojim ćete pročistiti krvne žile..(RECEPT)

Napravite najbrži napadač na opasne masnoće kojim ćete pročistiti krvne žile..(RECEPT)

500

Holesterol je najpoznatija masnoća u organizmu i prisutan je u svakoj živoj ćeliji, razlikujemo dobri HDL holesterol od LDL lošeg holesterola čija povećan nivo u krvi uzrokuje moguće bolesti srca i krvnih sudova. Pretećoj masnoći moguće se suprostaviti uz pomoć pametnog odabira namirnica, usitnjene u čaši i svakodnevno konzumirane one holesterol dovode u red

Grejp i celer spadaju u najmoćnije namirnice u borbi s holesterolom

Grejp je apsolutni pobednik kada je reč o borbi s lošim holesterolom jer osim visoke nivoe vitamina C sadrži i pektin, rastvorljiva vlakna koja snižavaju holesterol i štite krvne sudove od začepljenja.

„Grejp osim visoke nivoe vitamina C sadrži i pektin, rastvorljiva vlakna koja snižavaju holesterol“

U stopu ga prati celer, čije 2 stabljike dnevno su dovoljne da se nivo kolestreola smanji za čak pet puta. Pri tomu je najbitnija njegova uloga u povećanju izlučivanja žučne kiseline čime se uklanjaju i loše masnoće.

Sastojci:

– 1 grejp
– 2 stabljike celera
– Vezica peršuna
– ¼ limuna
– 3 kriške đumbira

Priprema:

Sve sastojke ubacite u blender i mešajte dok ne dobijete gusti sok, barem jedno dnevno popijte čašu ovog svežeg napitka koji će regulisati masnoću u organizmu.

Savet: Pripremljeni sveži sok najbolje je konzumirati pre ručka što ostavlja dovoljno vremena da telo apsorbuje sve sastojke i aktivira njihovo delovanje.

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …