Home / ZDRAVLJE / NAPRAVITE SVOJ ANTIBIOTIK: Travar otkriva tajni recept za prirodni lek protiv svake infekcije! (VIDEO)

NAPRAVITE SVOJ ANTIBIOTIK: Travar otkriva tajni recept za prirodni lek protiv svake infekcije! (VIDEO)

Doktor Ričard Schulze, poznat je po svojoj tezi kako ne postoji neizlečiva bolest, karijeru je stvorio prodajući tinkture, obloge i preparate od bilja, za koje tvrdi kako su baš sve što je potrebno čoveku za ozdravljenje.
napitak
Njegov rad, koji je zasnovan isključivo na sopstvenom istraživanju, američka Administracija za lekove i hranu nije odobrila, pa sve svoje recepte, preporuke za lečenje i dijagnoze objavljuje zahvaljujući Prvom amandmanu američkog ustava koji mu omogućava da nesmetano javno govori i izražava svoja mišljenja, uverenja i slično.

Shulze je poznat protivnik farmaceutske industrije i o tome javno govori čitav niz godina. Istovremeno, objavljuje recepte za koje tvrdi kako su oduvek bili poznati u ljudskoj medicini, ali su izgubljeni tokom istorije. Shulze ovako objašnjava zašto je upravo čovek najskloniji oboljenjima od svih bića na ovoj planeti:

„Ispraviću vas. Nisu ljudi jedini bolesni, već su bolesne i biljke i životinje koje su pod uticajem bolesnog čoveka. Glavni uzroci bolesti su neadekvatno stanište, nezdrava ishrana i promašen cilj u životu.

Čovek je stvoren da živi u prirodi, da se bavi fizičkim radom, da se kao biljojed hrani svežim biljkama i da uživa u ambijentu svoje brojne porodice. Savremeni čovek je izabrao živeti van prirode, u prljavim gradovima, bez fizičke aktivnosti, hraniti se prerađenom i otrovnom hranom, koja je u velikoj meri životinjskog porekla, a glavni cilj mu je trčanje za novcem kojim će kupiti otrov koji uništava njegovo zdravlje i njegov život .

U takvom životu čovek nema prijatelje i pošto živi potpuno neprirodno logično je da oboljeva od depresije, koja ustvari predstavlja upozorenje tela, kojim se bolesno telo obraća čovekovoj savijesti i kaže: Jel ‘ti hoćeš mene ubiti? „, Pojasnio je Shulze svoj stav o današnjem čoveku.

Njegovi recepti vrlo su popularni među ljudima koji traže alternativnu nasuprot klasičnoj medicini. Tinkture, poput ove od jabukovog sirćeta, može napraviti svako. Ako je verovati ovom čoveku, to je prirodni antibiotik koji uništava svaku infekciju u organizmu.

Evo što je sve potrebno: đumbir, ren, ljutu papričicu i jabukovo sirće. U teglu sipate jabukovo sirće, dovoljno je pola litre. Narežete đumbir, ren, ljutu papričicu, ali i celu glavicu crvenog i belog luka.

To sve stavite na tamno mesto i istavi nekoliko nedelja. Što duže budete držali ove sastojke u tegli, to će efekat tinkture biti snažniji.
Jabukovo sirće dokazano ima pozitivan efekat na ljudski organizam. Deluje antibakterijski i antivirusno, reguliše kiselost, jača imunitet.

Nakon što je vaš supertonik odležao na mračnom mestu nekolik nedelja, potrebno ga je procediti kroz gazu.
Ostatke možete osušiti, pa povremeno dodavati jelima, a tinkturu koristiti, dnevno oko 20 do 30 mililitara.

Ukoliko vam je ukus neprijatan, možete ga razblažiti 1 kašikom meda.

Pogledajte video:


Check Also

Dr NESTOROVIĆ RAZBIO MIT U KOJI SMO SVI VEROVALI

Od davnina je poznato – najbolje lekove za lečenje prehlade i gripa pravi baka. Na …