Home / ZDRAVLJE / NARODNI LEK ZA SNIŽENJE HOLESTEROLA, TRIGLICERIDA I ČIŠĆENJE KRVI..(RECEPT)

NARODNI LEK ZA SNIŽENJE HOLESTEROLA, TRIGLICERIDA I ČIŠĆENJE KRVI..(RECEPT)

500-1

Predstavljamo vam lek koji je jednostavan za napraviti, prijatnog je ukusa, lako ga je konzumirati a takođe je vrlo efikasan kod povišenog holesterola i triglicerida. Ovaj lek čija je baza celer pomoći će vam još i kod čišćenja krvi, širenja krvnih sudova, redukciji stresa, regulisanju krvnog pritiska, te posebno kod jačanja imunog sistema. To nije sve napitak će zbog svog sastava imati pozitivno dejstvo u prevenciji i topljenju kamenčića u bubrezima.

Za lek vam je potrebno:

– 6 kompletnih limuna (sa korom)
– 4 celera (bez korena)
– 1 litar čiste prokuvane vode

Ukoliko možete pronađite neprskane limune. Kako je to težak zadatak ukoliko niste sigurni da li su prskani potopite ih prvo u rastvor za skidanje nečistoća i hemikalija čiji recept možete pronaći ovde.

Dok limun odstoji u rastvoru operite celere i odstranite koren da vam ostanu samo stabljike i listovi. Sve skupa (limun i celer) isecite na komadiće, ubacite u blender i dobro sameljite u kašastu masu. Možete koristiti i mašinu za meso za tu svrhu.

Sve dodajte u posudu u koju ćete nasuti i 1 litar prethodno prokuvane i ohlađene vode. Smesu izmešajte dobro i ostavite da odstoji 24 h na sobnoj temparaturi da se sokovi izmešaju i sjedine. Nakon stajanja, smesu ponovo dobro izmešajte i procedite sitnom cediljkom ili gazom tako da ostane samo tečnost. Dobijeni sok naspite u staklenu flašu i držite u frižideru da se ne bi pokvario.
Konzumirajte po jednu malu rakijsku čašicu svaki dan pre svakog obroka bez preskakanja (najmanje tri puta dnevno). Kada potrošite celu dozu napravite novu.

Praksa je pokazala da je potrebno 8-10 sedmica svakodnevnog konzumiranja ovog soka kako bi dobili odgovarajuće rezultate smanjenja masnoća u krvi te opšteg osećaja poboljšanja celokupnog zdravstvenog stanja organizma.

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …