Home / ZDRAVLJE / NEVEROVATNO OTKRIĆE: Ovaj vitamin leči upalu pluća za samo 3 sata!

NEVEROVATNO OTKRIĆE: Ovaj vitamin leči upalu pluća za samo 3 sata!

Tokom 1940. godina doktor medicine Frederik Klener je dokumentovao da adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izleče preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća.

500-1

Iako započinje sa osećajem drhtavice i kašljem, virus uzročnik upale pluća može da prouzrokuje i nakupljanje tečnosti u plućima što u većini slučajeva dovodi do smrti.

Nažalost, u slučaju virusne infekcije antibiotici ne pomažu, a oslabljeni imuni sistem i zaustavljen limfni sistem je temelj za pretežno stvaranje bronhitisa koji kao i većina drugih bolesti, zahteva ogromnu brigu u lečenju.

Do sada se pokazalo da vakcine protiv gripa oslabljuju imuni sistem, i sadrže neverovatno velike količine toksičnih sastojaka kao što su živa, aluminijum i formaldehida. Ovi neželjeni metali i hemikalije uzrokuju neurološke probleme i ponekad probleme sa reproduktivnim sistemom.

Tokom 1940. godina doktor medicine Frederik Klener je dokumentovao da adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izleče preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća.

Ovaj vitamin je poslednjih nekoliko godina dobio mnogo pažnje, ali nažalost ne dovoljno. Antioksidans može da ojača imuni sistem, pomogne detoksikaciju jetre, pojača kognitivne funkcije i zaštiti telo protiv stranih napadača. Takođe je poznat kao lek za uobičajenu prehladu, skorbut, astmu, giht, koštano-mišićne povrede, visok krvni pritisak i sezonske alergije.

Usred borbe protiv upale pluća, vitamin C može da učini čuda u podršci naše prirodne sposobnosti za odbranu bez oštećenja crevne flore. Smanjivanje sadržaja prirodne tjelesnemikro flore zbog uništavanja virusa može da stvori dugoročne neravnoteže.

Nakon intervjua dr. Andrjua Saula, dobijeno je još informacija o snazi vitamina C. Ovaj lekar je izneo podatak da je za samo 3 sata izlečio sebe od upale pluća. U videu možete da vidite i koja adekvatna doza vitamina C je pomogla detetu da se u potpunosti prirodno oporavi od ozbiljne respiratorne bolesti.

Vitamin C je esencijalan za telesno zdravlje i regeneraciju. Možete da ga pronađete u svežem voću, povrću, lisnatom povrću, mahunarkama, nekim vrstama proklijalih žitarica i algama.

Check Also

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK, SPREČAVAJU RAZVOJ VIRUSA, SNIŽAVAJU ŠEĆER I JOŠ..

U Rusiji se nalazi 17 piramida, a najveća je kod Moskve. U Rusiji one nisu …