Home / ZDRAVLJE / Ove tri namirnice razbijaju zakrčenja arterija i masnoću u krvi..(RECEPT)

Ove tri namirnice razbijaju zakrčenja arterija i masnoću u krvi..(RECEPT)

Kombinacijom i svakodnevnim konzumiranjem ove tri namirnice uništićete zakrčenja u arterijama i rešiti se masnoće u krvi. Radi se o napitku sastavljenom od belog luka (češnjaka), limuna i đumbira.

500-1

Nebrojene su koristi od ovog napitka, radi se o kombinaciji 3 super zdrave namirnice koje zajedničkim i svakodnevnim dejstvom mogu napraviti izuzetno pozitivne zdravstvene efekte na vaš organizam.

Glavne namene eliksira su lečenje i prevencija zakrčenih arterija (arteroskleroza), regulisanje povišenih masnoća u krvi, sprečavanje opšteg umora organizma, sprečavanje i lečenje infekcija i prehlada, intenzivno jačanje imunog sistema, čišćenje jetre i poboljšanje jetrenih enzima, sprečavanje slobodnih radikala u organizmu koji izazivaju najteže bolesti i niz drugih stanja povezanih sa bolestima srca i krvotoka.

Kako je najveći problem sa belim lukom njegov neprijatan miris, odmah ćemo napomenuti da je u ovome receptu pomešan sa limunom i vodom i njegov neprijatni miris skoro potpuno neutralisan a dejstvo zadržano te vam to ne treba biti prepreka za korišćenje eliksira.

Potrebni sastojci:

– 4 cele veće glavice belog luka (40 cena)
– 4 kompletna limuna sa korom
– Manji koren đumbira (3-4 cm) ili dve supene kašike praha
– 2 litra čiste vode

Priprema napitka

Limun dobro operite i isecite na komadiće. Ukoliko se radi o limunu koji nije organski odnosno ukoliko je prskan onda ga perite rastvorom sirćeta i vode. Ogulite beli luk i skupa sa limunom i đumbirom ubacite u blender.

Izmiskajte dobro u jednoličnu masu.

Tako izmiksanu smesu dodajte u metalnu posudu, uspite 2 litra vode i zagrejte sve skupa uz mešanje do tačke ključanja. Odmah pred tačku ključanja isključite i pustite da se sve dobro ohladi. Procjedite kroz srednje gustu cijediljku i napunite u staklene boce.

Napitak se pije svaki dan po jedna čaša od 2 dcl najmanje 2 sata pre jela, odnosno na potpuno prazan želudac. (Ukoliko vam ne smeta možete preskočiti ceđenje i piti gustu kompletnu smesu). Napitak čuvajte u frižideru.

Kura traje 3 sedmice uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega treba napraviti pauzu od jednog sedmice te možete opet nastaviti konzumiranje u istom ciklusu. Ukoliko vam ukus ne odgovara možete dodati meda po želji.

Nakon 3 sedmice korišćenja trebali biste osetiti značajnu regeneraciju tela od korišćenja napitka. Napitak je osim već navedenih blagodati posebno koristan u sprečavanju kalcifikacije u telu koja izaziva kamenčiće u organima i zakrčenje krvnih sudova.

Kombinacija limuna, vode i kuvanja neutralisaće miris belog luka. Pre svakog konzumiranja morate promućkati flašu sa smesom kako bi se talog limuna i belog luka na dnu pomešao sa sokom. Iz iskustva vam možemo reći da je napitak odličan i za starije osobe i da im vraća energiju i snagu te ih podmlađuje jer nakon nekoliko sedmica poboljšava njihovu cirkulaciju.

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …