Home / ZDRAVLJE / Ovi recepti su razljutili farmaceutsku industriju!

Ovi recepti su razljutili farmaceutsku industriju!

500

Med je jedina hrana na svetu koja nema rok trajanja, ali ipak može se kristalizirati ako dugo ostane na hladnom mestu. Jamačno se mnogim farmaceutskim kompanijama neće svideti recepti koji uključuju ovu jedinstvenu namirnicu koja uz dodatak cimeta odlično deluje na ljudski organizam lečeći pritom niz bolesti. Prirodni recepti koje vam donosimo revitalizirati će vaše telo i ukloniti mnoštvo tegoba.

BOLESTI SRCA

Priredite pastu od meda i praška cimeta i svaki dan jedite je za doručak. Možete je namazati na krišku hleba umesto namaza koje inače konzumirate. Ova kombinacija smanjuje holesterol u arterijama i sprečava srčani udar, smanjuje zadihanost pri fizičkim naporima i jača srce.

Artritis

Osobe koje pate od ove bolesti svakodnevno mogu konzumirati napitak spravljen od jedne šoljice vruće vode u koju se dodaju dve kašike meda i jedna kašika cimeta. Ovaj napitak konzumira se ujutro i na veče, a redovno uzimanje navodno može izlečiti i hronični artritis.

UPALA MJEHURA

Neugodnu bolest izlečite dvema kašikama cimeta i jednom kašikom meda koju ćete ubaciti u čašu mlake vode. Ova kombinacija uništava bakterije u bešici.

KOLESTEROL

Napitak se sastoji od dve kašike meda i tri male kašike cimeta koja se dodaju u pola litre vode, a ovaj spoj koristan je onima koji pate od visokog nivoa holesterola. Istraživanja su pokazala da ovaj preparat smanjuje nivo holesterola u krvi za deset posto u roku od sat vremena.

PREHLADA

Muči vas prehlada? Rešite je kašikom mlakog meda i prstohvatom cimeta. Ovu kombinaciju koristite svaki dan u periodu od tri dana, a osim što će vas rešiti ove dosadne bolesti očistiti će vam sinuse.

Pristići

Tri kašike meda i jedna mala kašika cimeta dovoljni su za pastu koja se na bubuljice nanosi pre spavanja. Naredno jutro lice se ispira toplom vodom, a ako ovaj proces ponavljate dve nedelje u kontinuitetu ukloniti ćete sve bubuljice iz korena.

Upala kože

Bilo kakvi osipi ili upale na koži mogu se ukloniti tako da ih se premaže smesom cimeta i meda koju ćete pomešati u jednakom odnosu.

RAK

Nedavna istraživanja koja su sprovedena u Japanu i Americi otkrili su da se čak najteži oblici raka kao što je rak creva ili kostiju može izlečiti. Ljudi koji boluju od tih tipova raka trebaju uzimati jednu kašičicu čaja i jednu kašičicu cimeta tri puta dnevno bar mesec dana.

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …