Home / ZDRAVLJE / PAŽNJA!! 100% LEČI RAK: Posle neuspešnog lečenja po klinikama čuveni Solženjicin napisao i knjigu o svom ozdravljenju od karcinoma pomoću ove čudesne gljive!

PAŽNJA!! 100% LEČI RAK: Posle neuspešnog lečenja po klinikama čuveni Solženjicin napisao i knjigu o svom ozdravljenju od karcinoma pomoću ove čudesne gljive!

Sibirska čaga postala je vrlo popularna kada je spomenuta u knjizi “ Odeljenje za rak “ nobelovca Aleksandra Solženjicina . On je pisao o vlastitom ozdravljenju od karcinoma pomoću čaja od čage nakon neuspešnog lečenja po klinikama .

čaga- pečurka

Bog je mislio na sve kada je stvarao naš planet i čoveka u srži tog čudesnog sveta . Dao je čoveku oči da vidi , uši da čuje , usta da kuša , ruke da traži . Dao je čoveku sve . Koliko je samo čovek slep i isključen u današnjem modernom svetu “ velikih građevina “ i još većih “ građevinara “ , svedoči činjenica da ljudi uopšte ne primećuju bogatstvo koje su dobili kao poklon od Boga .

Tako čovek neretko uništava i ruši prirodu ni ne znajući da je možda srušio lek za mnoge bolesti , za spas života . Koliko je samo breza srušeno poslednjih godina širom naše zemlje ? Upravo toliko je lekova uništeno bez da je iko obratio pažnju . Kao da smo svi zdravi .

Kao da medicina može ono što Bog ne može . Ali , ipak nije tako . Najveći lekar svih vremena je naš Stvoritelj , onaj koji je stvorio sve pa i lek za baš svaku bolest današnjice . Tako je Bog stvorio čagu , gljivu koju mnogi imaju potrebu da uništi .

Čaga ( lat . Inonotus oblikuus ) parazitska je gljiva na brezi koja nalikuje izgoreloj izbrazdanoj kori . Zapravo , čaga je rak na brezi a lek protiv raka za čoveka . Raste u šumama breze širom Severne i Istočne Evrope , Rusije i Koreje .

Hiljadama godinama čaga se koristi širom Evroazije , gde je zbog svoje lekovitosti bila poznata i pod nazivima “ dar od Boga “ i “ kraljica bilja “ . Njena lekovitost dokumentovana je u najstarijem službenom popisu lekovitih supstanci , kineskoj knjizi Shennong Ben Cao Jing , staroj 2300 godina .

U tom je djelu zahvaljujući raznovrsnim i sveobuhvatnim lekovitim svojstvima prozvana “ nadmoćnom biljkom “ . Sibirska čaga postala je vrlo popularna kada je spomenuta u knjizi “ Odeljenje za rak “ nobelovca Aleksandra Solženjicina .

On je pisao o vlastitom ozdravljenju od karcinoma pomoću čaja od čage nakon neuspešnog lečenja po klinikama . Istraživanja su pokazala da je čaga , ova neugledna i parazitska gljiva , prepuna lekovitih i čudotvornih , bioloških aktivnih materija , od kojih neke ne sadrži niti jedna druga biljka .

šuma- drvo- ljudi- pecurke

U njenom sastavu nalaze se fenolni jedinjenja , melanin , triterpenoid i betulinska kiselina zaslužna za pobedu ove biljke nad najmucnijom bolešću današnjice , rakom .

Čaga je prirodni borac protiv gotovo svih vrsta tumora zahvaljujući upravo betulinskoj kiselini , koja sprečava razvoj raka i uništava kancerogene ćelije , pritom ne dirajući zdrave .

Čaga vrlo efikasno , prema svedočanstvima i istraživanjima ruske nauke deluje protiv raka dojke , jajnika , vrata maternice , prostate , pluća , želuca , slezine , mozga i timusa te leukemije te svih vrsta melanoma i limfoma .

Čaga svojim moćnim protivupalnim dejstvom i mehanizmom apoptoze uništava deformisane ćelije . Najmoćnijim oružjem ove gljive smatra se čagina kiselina , koja prema tvrdnji ruskih naučnika normalizuje metabolizam i lekovito deluje na sve organe i tkiva ljudskog organizma .

Korisna je i kao dodatak konvencionalnim sredstvima za hemoterapiju , jer ublažava njihove nuspojave i jača imunitet .

solzenjicin

Solženjicin

Čaga je i moćan adaptogen , što znači da ona deluje i protiv stresa , a koji uzrokuje 90 posto svih bolesti na svetu , a što mnogi danas zaboravljaju .

Sovjetska vlada je svojedobno svojim sportistima i astronautima naredila da koriste Adaptogena za poboljšanje umnih i fizičkih sposobnosti .

Jedan od njih je bila i čaga , koja se pokazala Najdjelotvorniji . Ruski naučnici uspeli su napraviti kreme od čage za zglobove i vene .

Razvili su sistem mikrokapsula , koji omogućava sastojcima čage da lako prodru u kožu i deluju neposredno u zglobu , u žarištu oboljenja . Taj lek ublažava bol , zaustavlja grčenje mišića , podstiče uklanjanje soli i toksina iz zglobova , osetno usporava njihovo starenje i razaranje hrskavičavog tkiva .

Izveštaji iz klinike u Vladivostoku spominju stopostotno izlečenje od psorijaze , ali i artritisa a što se jako retko postiže kod ovih bolesti .

Čaga je zapravo 1 neverovatna biljka koju najčešće čovek ne bi niti primetio . Njena lekovitost je antioksidativna , antikancerogena , antireumatska , antivirusna , analgetska i protivupalna a što ju definitivno svrstava među najlekovitije plodove našeg planeta .

(Zrinka K., Dnevno.hr)

Check Also

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK, SPREČAVAJU RAZVOJ VIRUSA, SNIŽAVAJU ŠEĆER I JOŠ..

U Rusiji se nalazi 17 piramida, a najveća je kod Moskve. U Rusiji one nisu …