Home / ZDRAVLJE / PILA JE TOPLU VODU S MEDOM I LIMUNOM NA PRAZAN ŽELUDAC GODINU DANA– Rezultati su neverovatni! (VIDEO)

PILA JE TOPLU VODU S MEDOM I LIMUNOM NA PRAZAN ŽELUDAC GODINU DANA– Rezultati su neverovatni! (VIDEO)

Pre godinu dana teško sam obolela od gripa. Lekovi iz apoteci nisu bili posebno efikasni. Jedna žena mi je preporučila piti toplu vodu s medom i limunom svako jutro. Naravno, reagovala sam skeptično na njenu preporuku, ali ipak sam je poslušala. Grip je prošla, ali ovaj napitak se meni počeo sviđati, piše Atma.

500-ilmun-med

Počela sam ga piti svaki dan. Ovoj tradiciji je već godinu dana. Za ovo vreme moj organizam se transformisao na potpuno neočekivani način. Evo što se kod mene promenilo:

Već godinu dana nisam se nijednom prehladila.

Ne muče me više bolovi u želucu.

Treba reći, da nikad nisam verovala u snagu narodne medicine. Bila sam rob apoteka. Zaboli me stomak- pila sam tablete. Muči me hronični umor – pila sam vitaminske tablete itd. Nadam se da ste me razumeli.

Celu godinu čak nisam ni jednom kihnula. Moje glavobilje su prošlost. Sada nosim med i limun gde god krenem. Pijem taj napitak čak i u hotelima.

Više ne pijem jutarnju kafu. I vrlo lako se razbudim.

Moj limun- medeni koktel izbavio me od zavisnosti od kafe. A zajedno sa njom i od glavobolje. Sada imam mnogo više energije tokom dana. Odlično se naspavam i nasmijana sam ujutro.

Ranije, da bih se potpuno razbudila, trebalo mi je skoro sat vremena. Sada nisam nervozna i ne zanovijetam svojim bližnjima 🙂
Uopšte sam zaboravila kada sam poslednji put osećala napetost u prvom delu dana.

Inspirirala sam svoju porodicu da takođe piju ovaj napitak – i oni su postali zdraviji! Ovo je najveća nagrada. Prošle godine, gripu i druge zimske nevolje, nisam dobila ni ja, ni cela moja porodica.

Ne znam kako funcioniše ovaj čaroban napitak, ali deluje! Vrlo sam zahvalna toj ženi na savetu.

Moj recept

Obično, za čašu napitka iscedim polovinu limuna, dodajem kašičicu meda. Sve prelivam toplom prokuhanom vodom. Pijem svako jutro, nakon buđenja.

Treba reći da se ukus ovog koktela može menjati: sve zavisi od meda i limuna koji konzumirate. Ponekad je kiselkast, ponekad je presladak.

Zašto i kako ovo funkcioniše?

Pretražila sam medicinske sajtove kako bi saznala u čemu je tu stvar. I shvatila sam nekoliko važnih stvari.Ovaj napitak štiti vas od infekcija urinarnog trakta.

Limun i med stimulišu rad probavnog trakta, a takođe hidriraju debelo crevo. U rezultatu dobijete odličan lek protiv zatvora i cistitisa. Napitak je diuretski, a lekari kažu da je potpuno u stanju da vas zaštiti od problema vezanih za urinarni trakt.

Poboljšava varenje.

Svaki deo ovog napitka potpomaže vaš digestivni trakt. Limun pomaže žuči proizvoditi više žuči. Tako se namirnice prerađuju bolje, a vi dobijate od njih više hranljivih materija.

Med poseduje moćna antibakterijska svojstva, samim time odlično vas štiti od bilo kakvih infekcija. Takođe, tera želudac da proizvodi više sokova koji omogućavaju organizmu efikasnije eliminisanje toksina. Iz tog istog razloga lakše ćete kontrolisati svoju telesnu težinu.

Nagoni vas da sijate zdravljem i lepotom.

Limun pruža mnoge pogodnosti za kožu. Takođe, pomaže da se pročisti krv. Organizam, ako ga „hranite“ limunom, brže proizvodi nove krvne ćelije. Voda stimuliše proizvodnju kolagena, što je vrlo korisno za vašu kožu.

Uglavnom, toplo preporučujem. Osim toga, ovo je ukusno. Jednostavno – probajte. “

Pogledajte video:


Check Also

Dr NESTOROVIĆ: PREKO DANA JEDITE NORMALNO, POSLE 18 ČASOVA- NIŠTA!

Prema njegovim rečima gladovanje izaziva depresiju i veoma je teško izbegavati hranu, ali postoje alternative, …