Home / ZDRAVLJE / Pomladite zglobove za 20 godina i rešite se svake boli! (RECEPT)

Pomladite zglobove za 20 godina i rešite se svake boli! (RECEPT)

zglobovi

Ovaj lek pomaže kod lečenja artritisa, osteoartritisa, bolova u leđima i svega što je povezano sa zglobovima, kostima i mišićima.

Kad moderna medicina ne pomaže, najbolje se okrenuti onoj narodnoj. Verovatno ako pitate svoju baku, ili prabaku što uraditi ako vas bole zglobovi, daće vam recept za „čarobnu“ mešavinu.

Kažu da taj narodni lek podmlađuje kosti za 20 godina. Dakle, ako osećate težinu u nogama, bolove u zglobovima, ako vas muče bolovi u leđima i imate posledice od nekih starih povreda, ne trebaju vam skupi gelovi i masti, dovoljno je par jednostavnih sastojaka.

Recept:

Potrebno vam je: 300 ml alkohola (70%, koji možete nabaviti u apotekama), 100 ml povidon joda, 10 tableta analgin (aspirina ili andola) (300 mg).

Priprema:

Alkohol pomešajte s jodom i dodajte izmrvljene tablete analgin. Promućkajte i ostavite na tamnom mestu 21 dan. Nakon tog možete koristiti lek. Koristite u obliku obloga ili direktnog umasiravanjem na bolno mesto.

Ovaj lek pomaže kod lečenja artritisa, osteoartritisa, bolova u leđima i svega što je povezano sa zglobovima, kostima i mišićima.

(Dnevno.hr)

Check Also

Dr NESTOROVIĆ OTKRIO: OVO JE JEDAN OD NAJMOĆNIJIH LEKOVA KOJE DANAS IMAMO..

Doktor Branimir Nestorović kaže da ne postoji bolji lek za čir na želucu ili dvanaestopalačnom …