Home / ZDRAVLJE / PRVO NESTAJU PODOČNJACI, a zatim se telu vraća energija: Gutljaj lekovite kombinacije za svako jutro!

PRVO NESTAJU PODOČNJACI, a zatim se telu vraća energija: Gutljaj lekovite kombinacije za svako jutro!

medKombinacija ovih sastojaka oko vas će napraviti nevidljiv štit koji će vas sačuvati od nadolazećih napada virusa i bakterija.

O višestrukoj ulozi maslinovog ulja na zdravlje mnogo se pisalo, no važno je dodati da u kombinaciji sa limunovim sokom ono postaje još snažnije oružje u borbi protiv virusa, bakterija, a telu vraća izgubljenu energiju.

Osim toga, organizam se kombinacijom ovih dvaju sastojaka čisti od toksina, a prvi su rezultati vidljivi vrlo brzo. Naime, prvo ćete primetiti nestajanje velikih tamnih kolutova oko očiju, odnosno podočnjaka. Važno je samo da budete istrajni i ovu kombinaciju ispijate svakoga jutra kroz barem mesec dana.

Ovaj zdravi „koktel“ napravićete tako da pomešate kašiku maslinovog ulja i limunovog soka (po mogućnosti domaćeg) i popijete ga na prazan želudac ujutro. Nakon toga možete normalno doručkovati.

Osim vraćanja snage telu i čišćenja toksina, poboljšaće vam se i sistem za varenje pa ćete koristi imati i želite li smršati. Imate li k svemu probavnih tegoba poput zatvora, posve ćete ih izlečiti.

Već nakon nekoliko dana upotrebe ovog zdravog eliksira osetićete promene koje će vas nadahnuti na pribegavanje zdravijem načinu života.

Check Also

DOKTOR NESTOROVIĆ UPOZORIO NA OPAKU BOLEST: TRI STVARI KLJUČNE ZA NJEN NASTANAK

Doktor Branimir Nestorović tvrdi da se nedovoljno kretanje, loša ishrana i hronični stres po pravilu …