Home / ZDRAVLJE / Rak- Lečenje terapijom Lajnusa Polinga..

Rak- Lečenje terapijom Lajnusa Polinga..

Ovaj dvostruki nobelovac je tvrdio i dokazivao da se rak može „napasti“ terapijom vitaminom C. Pročitajte njegove savete.

500

Poling se nije slagao sa stavovima zvanične medicine kada je u pitanju rak. On je, kao i mnogi drugi ugledni naučnici, govorio o narušenom alkalno-kiselom balansu (80:20), odnosno pH, zbog čega nastaje rak. Pristup je takav da se ide na to da se eliminiše uzrok raka.

Rak i poling teorija

Osnova poling terapije zasniva se na unošenju što većih količina vitamina C (askrobinske kiseline), ali i aminokiselina: lizin, arginin, prolin, te zeleni čaj i selen.

500

rak

Ovaj naučnik, ipak, nikada nije tvrdio da se uz pomoć vitamina C u potpunosti može izlečiti rak, već da pacijenti oboleli od raka, u ranijoj fazi razvoja bolesti, mogu drastično poboljšati rezultate lečenja, ukoliko povećaju doze askorbinske kiseline. Prema istraživanjima, doze tolerancije creva na vitamin C, kada je u pitanju rak, su 15-100 gr sa 4-15 doza na dan.

Vitamina C najviše ima u šipku. Doktor Dragan Gaćeša, autor knjige „Pobedimo rak uz pomoć prirodnih sredstava i psihe“ smatra da je šipak najbolje uzimati kada su mu odstranjene koštice i kada je odstajao u zamrzivaču i ugnjili. Takav šipak, smatra on, potrebno je uzimati najmanje 3 puta dnevno, 1 malu kafenu kašiku i žvaće u ustima dok se ne istopi.

Vitamin C, pored šipka, se u velikim količinama nalazi u crnoj ribizli, crvenoj i zelenoj paprici, hrenu, šumskim jagodama i prokelju.

Ipak, neka istraživanja su pokazala da je pacijentima najbolje pomoglo kada su vitamin C uzimali intravenozno. Dokazano je da ovaj vitamin svakako pomaže pacijentima obolelim od raka, tumora, SIDA-e i da ga oni trebaju uzimati u većim količinama, ali, za sada, poling terapija nije u potpunosti potvrđena.

Neki ljudi smatraju da vlasnici velikih farmaceutskih kompanija žele da zaustave dalja istraživanja na ovom polju te da bi uz detaljan plan ishrane i određivanje tačne doze vitamina C za svakog pacijenta posebno moglo da da fenomenalne rezultate.

povrće

Ipak, sve više je naučnika, medicinara, ali zvaničnih institucija, koji priznaju da velike doze vitamina C u kombinaciji s medicinskom terapijom mogu poboljšti ishod raka. Zato ga danas neki doktori upotrebljavaju uz hemoterapije, jer jednim delom štiti organizam od štete.

Za sada je sigurno jedno, unošenjem većih količina vitamina C možete značajno smanjiti mogućnost pojave raka, ali i produžiti život. Poling je živeo 94 godine, a svaki dan je uzimao 18 grama vitamina C.

Check Also

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK, SPREČAVAJU RAZVOJ VIRUSA, SNIŽAVAJU ŠEĆER I JOŠ..

U Rusiji se nalazi 17 piramida, a najveća je kod Moskve. U Rusiji one nisu …