Home / ZDRAVLJE / RECEPT ZA RAST VAŠE KOSE, OSTAVIĆE SVE DOKTORE OTVORENIH USTA!

RECEPT ZA RAST VAŠE KOSE, OSTAVIĆE SVE DOKTORE OTVORENIH USTA!

kosa

Svi mi želimo da imamo lepe i zdrave kose. Postoje brojni kosu tretmane koji bi trebalo da vaša kosa rasti brže, jače, kao i postoje različiti tretmani protiv gubitka kose.

Ali, pre nego što ste potrošili pravo malo bogatstvo na ovim tretmanima, probajte ovaj domaći recept koji će ubrzati rast kose.

Nastavite sa čitanjem i saznajte koje sastojke treba da koristite:

Recept:

Ljudi obično gube 50 do 100 vlasi dnevno što ne mogu uočiti golim okom, ali ako izgubite kosu celom telu onda bi trebao biti zabrinut.

Sastojci:

– 1/2 banana,
– Žumance,
– Kašiku organskog meda,
– 1/2 čašu piva.

Priprema:

Blendajte sve sastojke dok ne dobijete spoj mešavina. Morate biti oprezni kao mešavina treba da bude homogena. To bi trebalo da bude kremast, tako da bi mogao da pravilno koristiti.

Kako primeniti:

Nakon što ste pripremili ovu mešavinu, nanesite ga na kosu i vlasište, posebno na najugroženijim područjima. Zatim stavite papir film preko preparata da zadrži područje toplo. Na taj način je mešavina će ući duboko u kožu.

Držite mešavina za jedan do dva sata, a zatim operite kosu kao što obično rade. Trebalo bi primeniti ovaj tretman jednom nedeljno, ako želite imati pozitivne rezultate.

Check Also

TU JE U VAŠOJ KUĆI NA MNOGIM MESTIMA- UPOTREBLJAVATE GA A NE ZNATE DA JE SMRTONOSAN

Zahvaljujući kontinuiranim istraživanjima neprestano usvajamo nova znanja o opasnostima po zdravlje koje vrebaju u našem …