Home / ZDRAVLJE / RECEPTURA ZA TERAPIJU VITAMINOM C: Za kompletno zdravlje! Lek za rak, narkomaniju, alkoholičare…

RECEPTURA ZA TERAPIJU VITAMINOM C: Za kompletno zdravlje! Lek za rak, narkomaniju, alkoholičare…

U proleće 1949. god. u Americi je harala dečija paraliza. Doktor Kleener je svojom vitamin C terapijom izlečio 60 pacijenata u roku od 5 dana, čak i one koji su već bili zahvaćeni grčevima.

500

Naravno, terapija se nije proslavila, jer je bila neprofitabilna za farmaceutske kompanije.

Dr Frederick Klenner – vitamin C terapija:

1. Prva 24 sata uzimati na svaka 2 sata po 2 grama čistog vitamina C u obliku natrijum askorbata. Ukoliko se pojavi proliv, produžiti na svaka 4 sata. Proliv je znak da ste dostigli dozu koja je maksimalna za vas i telo više ne resorbuje vitamin C već ga izbacuje. Proliv je bezbolan.

2. Narednih 48 sati uzimati po 2 grama vitamina C na 6 sati.

3. Narednih 48 sati uzimati po 2 grama vitamina C na 12 sati.
* Kod dece od 4 -12 god. doza je duplo manja.

* Deca do 4 godine ne mogu uzimati veće količine vitamina C oralno.
Kod njih se vitamin C aplikuje intramuskularno. (Injekcijama)

* Vitamin C ne sme biti Calcium Ascorbat jer može izazvati bubrežni kamenac, niti askorbinska kiselina jer je to lažni i bezvredni ‘vitamin C’.
* Vitamin C mora biti u obliku sodium ascorbata (natrijum askorbat).

* U tom slučaju u vodu sa kojom pijete vitamin, dodajte malo prirodnog soka od limuna ili pomorandže da bi ste pospešili apsorpciju vitamina C.

Spravljanje natrijum-askorbata

Natrijum-askorbat se ne prodaje u apotekama (suviše je delotvoran), može se naručiti preko interneta, ali možete ga i sami napraviti mešanjem sode-bikarbone i soka od limuna u odnosu 2: 1. Jedan litar isceđenog limuna (znači, bez mešanja sa vodom) sadrži oko 47 gr. askorbinske (limunske kiseline).

Na tih 47 gr se dodaje 23 gr sode-bikarbone. To dobro promućkajte u zatvorenoj tegli (uzmite veću teglu jer je reakcija vrlo burna, peni kao pivo) i nakon mućkanja otvorite teglu i pustite da ispari H2CO3, koji je nusproizvod u reakciji. Ono što ostane popijte. Dobićete limunov sok koji nije kiseo (slankast ukus). U svakom slučaju, treba koristiti ovako dobijen vitamin C u većim količinama 50-100 gr dnevno. To je potpuno prirodna i neškodljiva supstanca.

Prema drugom uputstvu natrijum-askorbat se sastoji iz askorbinske kiseline i sode bikarbone u odnosu 89/11, tj. Na 89 g. Askorbinske kiseline (vitamina C koji se kupuje u apotekama) dodaje se 11 g. Čiste sode bikarbone (koja se takođe kupuje u apotekama, ne u prodavnicama hrane). To se otopi u destilisanoj vodi.

Ovaj metod je posebno delotvoran za lečenje od bolesti zavisnosti i narkomanije, opijata (morfin i kodein, alkaloidi sadržani u opijumu) i opioida (sve materije dobijene sintezom koje se mogu vezati i aktivirati različite periferne i centralne opioidne receptore), kao i od psihijatrijskih lekova .

Za potpuno i trajno „skidanje“ sa heroina ili metadona, potrebno je narkomana tretirati 30-60 dana sa 200-400 gr dnevno Natrijum-askorbat (so askorbinske kiseline).
Zdravom čoveku Na-askorbat (so limunske kiseline) nije neophodan, već mu je potreban PRIRODNI vitamin C i to u što većim količinama 50-100 gr dnevno (najviše ga ima u šipku, zatim kiviju, pomorandžama, limunu itd.), Kako ne bi organizam osetio potrebu za veštačkim neurotransmiterima.

Organizam će od prirodnog vitamina C napraviti sve što mu je potrebno, pa i Na-askorbat. Ljudsko telo je najbolja, savršena laboratorija. Nažalost, naš organizam ne može da sintetiše vitamin C, kao što to može većina životinja, jer nam nedostaju određeni enzimi iz jetre. Zašto je tako, dug je odgovor. U svakom slučaju moramo da ga uzimamo iz prirode.

Opisana terapija je veoma efikasna jer detoksikuje organizam narkomana i istovremeno iz prednjeg režnja izbacuje veštačke neurotransmitere, koji su se tu našli usljed konzumiranja opijata. Organizam to radi po principu davanja prednosti prirodnim neurotransmiterima kao što je so limunske kiseline, dok ove štetne izbacuje. Kada se čovekov organizam očisti, prestaje i nagon ka uzimanju opioida i narkoman je izlečen

Uz sve ovo dobri su i sledeći saveti:

* Provodite što više vremena napolju na svežem vazduhu, dišite duboko
i koristite svaki sunčev zrak.

* Pijte vodu iz bunara i izvora, ne sa česme.
Proverite da li u flaširanoj vodi koju pijete ima fluorida koji je izuzetno toksičan.

* Posebno izbegavajte svu fabrički obrađenu hranu (hrana u kutijama i kesama).
Sve upakovane sokove.

* Jedite što više svežeg i sušenog voća, povrća i semenki.
* Izbegavajte životinjske produkte.

* Izbegavajte gledanje televizije (vesti, filmovi), zbog lučenja negativnih hormona koji zakiseljuju krv, i na taj način stvaraju podlogu za razvoj mikroba.
* Koristite svaku priliku da stanete bosi na zemlju petnaestak minuta, da se ispraznite od elektriciteta, nakupljenog od kompjutera, telefona, televizora …

* Spavajte izmedju 10 uveče i 2 ujutru, u potpuno mračnoj prostoriji,

da bi vaše telo LUČI melatonin, hormon koji je veoma važan u zaštiti organizma od bolesti.

Terapija za lečenje od raka u području digestivnog trakta, od usta do debelog creva, i za rak kože:

Treba pomešati 1-2 supene kašike sode bikarbone sa 5-10 grama vitamina C (askorbinska kiselina) u 3-4 decilitra destilisane vode. Znači, isto kao u gore opisanom metodu spravljanja na-askorbata, s tom razlikom što ovde možete koristiti i pilule vitamina C (limunske ili askorbinske kiseline) koje se mogu nabaviti u apotekama. Takođe i soda se mora nabaviti u apoteci. Ovu mešavinu treba piti dva puta dnevno. Za rak kože se nanosi na obolelo mesto. Rak se pretvara u krastu koja otpadne za 2 nedelje.

Ova dva sastojka zajedno prave sodijum-askorbat i CO2. Ćelije raka ne mogu da razlikuju vitamin C i glukozu jer su ovi skoro isti, pa se „prevare“ i uzmu vitamin C umesto glukoze (koja im je neophodna za opstanak, bez nje ne mogu, dok ih vitamin C uništava) Zato treba uzimati što manje šećera u toku lečenja.

Kada se nađe unutar kancerozne ćelije veruje se da se vitamin C ponaša kao prooksidant i on stvara hidrogenperoksid (koji ima molekul kiseonika više). Tako je hidrogenperoksid taj koji ubija kanceroznu ćeliju sa svojom dodatnom molekulom kiseonika.

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …