Home / ZDRAVLJE / Redžiba Velić , Odžak: Nefunkcionalna gušterača “proradila” s prvim gutljajima Konjičkog sirupa..

Redžiba Velić , Odžak: Nefunkcionalna gušterača “proradila” s prvim gutljajima Konjičkog sirupa..

Niko pre u familiji nije imao dijabetes. Ne znamo od čega ga ona dobi. Samo je naglo počela žedniti. To je bio, onako baš upečatljiv simptom.

500-1

Puno je pila vodu i eto tako, lekari rekoše dijabetes, pankreas na „izdisaju“. Ne radi haman nikako. Odmah je krenula sa insulinskom terapijom.
Emina sa Mirsadom Krnjićem: Uspeh je već tu!

Emina sa Mirsadom Krnjićem: Uspeh je već tu!

– Sam dragi Bog me uputio tog dana, pre dva meseca, na internet gde sam videla Mirsada Krnjića kako u nekoj bašti bere neku travu. Kliknem, čitam i ne vjerujem očima. Piše, čovek leči šećernu bolest. Odmah sam ga nazvala – započinje svoju ispovest za naš magazin 45-godišnja Emina Sušilović, Visočanka sa adresom stanovanja u Sarajevu.

U nastavku nas informiše kako lek nije tražila za sebe, već za svoju sestričnu REDZIB Velić, petnaestogodišnjakinju iz Odžaka.
– Ja sam bila glavni inicijator da dete počne sa ovom terapijom. Sestra Milada se nije bunila. Doduše, svi su bili pomalo skeptični. S nevericom su gledali u mene i terapiju koju sam im donela – nastavlja priču Emina.

Njena je sestrična, saznajemo, pre dve godine dobila okrutnu dijagnozu, dijabetes tip 1.
Neutaživa žeđ
– Dete ima uredan život, lišen stresa. Niko pre u familiji nije imao dijabetes. Ne znamo od čega ga ona dobi. Samo je naglo počela žedniti. To je bio, onako baš upečatljiv simptom. Puno je pila vodu i eto tako, lekari rekoše dijabetes, pankreas na „izdisaju“. Ne radi haman nikako. Odmah je krenula sa insulinskom terapijom. I to po 100 jedinica dnevno – prepričava nam Emina.

Danas, dva meseca nakon korišćenja ove čuvene terapije iz Konjica čiji je vlasnik travar Mirsad Krnjić, upotreba insulina je upečatljivo smanjena, šećer se smanjio.
– Evo ovako. Ona izjutra uzima čuvarkuću, po Krnjićevoj preporuci, i fildžan tog njegovog sirupa. Pred spavanje ide još jedan fildžan sirupa, au toku dana se pije Krnjićev čaj. I to je sve. A rezultati? Ma ne mogu biti bolji.

Dete sad prima 20 jedinica insulina dnevno, umejsto 100. Tom logikom, i matematički i racionalno, mi očekujemo da će moja Redžiba za mesec dana biti u potpunosti izlečena, skinuta sa insulina.

Stabilizovano stanje

– Kod lekara se inače šećer meri tromjesečno. Pre devet meseci joj je šećer bio 9,1, a sad je prosek 4,8 uz upotrebu Krnjićevog sirupa. Baš mi neki dan kažu da su radili nalaze i da doktorica nije mogla verovati kako se stanje stabilizuje, pankreas radi, a ja im kažem, nemojte vi doktorki govoriti šta trošite, mogla bi vas ne daj Bože odvratiti od ove terapije – priča nam Emina.

Dodaje kako ona već uveliko svima priča samo najbolje o ovoj terapiji.
– Ja sam ubeđena da je ovo rešen slučaj. Tolikim je ljudima pomoglo, i mojoj će REDZIB. Akobogda, za mesec dana kad završi se sa terapijom i nalazi pokažu svoje, Redžiba s roditeljima dolazi u Sarajevo. Okupićemo se svi, sa Mirsadom i novinarima Aure, da fino zabeležimo ovu revolucionarnu pobedu prirode …

500-1

– Inače, moram istaći i to da se na mojoj sestričnoj vidi poboljšanje. Kosa, nokti, koža – sve je bljesnulo. To samo dokazuje koliko je sjajan ovaj preparat, kako fino deluje na organizam

Check Also

Dr NESTOROVIĆ: PREKO DANA JEDITE NORMALNO, POSLE 18 ČASOVA- NIŠTA!

Prema njegovim rečima gladovanje izaziva depresiju i veoma je teško izbegavati hranu, ali postoje alternative, …