Home / ZDRAVLJE / Samo čašica ovog izrazito lekovitog sirupa dnevno spašava život i uklanja masnoću u krvi! (RECEPT)

Samo čašica ovog izrazito lekovitog sirupa dnevno spašava život i uklanja masnoću u krvi! (RECEPT)

napitak

Svi koji se bore s masnoćom u krvi znaju koliko je taj problem značajan. Pomoć se skriva u ovom prirodnom preparatu kojeg je zaista lako pripremiti.

Lek koji uklanja masnoću u krvi, a telu istovremeno daje i brojne druge blagodati radi se od svega nekoliko sastojaka. Njegov je temelj limun i peršun koji se kuvaju 02:00-03:00 sata.

Danas je holesterol, odnosno masnoća u krvi česta zdravstvena teškoća, delom zbog genetskih predispozicija, a delom zbog ubrzanog načina života i nezdravih navika.

Treba imati na umu da je normalna nivo holesterola između 4,60 i 6,20 mmol / l. Upravo se ovaj sirup pokazao vrlo efikasnim sredstvom rešavanja problema masnoće u krvi.

Sastojci:

1 kg limuna
5 vezica peršuna

3 l vode
1 vrećica sode bikarbone

Priprema:

Limun oprati u hladnoj vodi, zatim ga potopiti u toplu vodu u koju je prethodno umešana vrećica sode bikarbone.

Sastojke ostavite u vodi oko sat vremena. Peršun sa stabljikom iseckajte na sitnije komadiće, a zatim isto uradite is limunom (s korom).

Peršun i limun staviti u posudu te na njih naliti tri litre vode i kuvati na nižoj temperaturi oko dva do tri sata tako da se sastojci dobro raskuhaju. Nakon toga ocedite, a ono što ostane, oko 1,5 litre sirupa prelijte u čistu staklenu ili bocu.

Konzumiranje:

Popijte jednu rakijsku čašicu sirupa svakoga jutra na prazan želudac i tako dve nedelje. Rezultati zasigurno neće izostati.

Check Also

Dr NESTOROVIĆ OTKRIVA RECEPT ZA PODIZANJE IMUNITETA!

Zbog aktuelne situacije sa koronavirusom, svi se trudimo da ojačamo imunitet, a pulmolog prof. dr …